Wereld Orgasme Dag: klaarkomen voor Moeder Aarde

Vandaag 21 december is het de kortste dag van het jaar. Dat betekent dat de nacht nergens anders in het jaar zolang duurt als nu. Alle tijd dus om aan je gerief te komen onder een warm dekbed of voor een knapperend haardvuur en………. je dient er ook nog eens de wereldvrede mee……..

De gedachte van deze Wereld Oragasme Dag voor de Vrede is dat de energie die vrijkomt van zoveel klaarkomende mensen voor positieve veranderingen zal zorgen. Aan het moment van de zonnewende werd al door onze vere verre voorouders speciale krachten ontleend. Ook zij hingen in de donkerste dagen van het jaar brandende fakkels in bomen en zetten heksenballen neer, die wij nu nog kennen als kerstballen.

Een mondiaal orgasme, later samengevat in de wereldorgasmedag, komt voort uit het idee dat de hoeveelheid positieve energie die vrijkomt bij een orgasme – en door een grote massa mensen tegelijkertijd wordt beleefd – bij zou dragen aan positieve energie in het aardse energieveld. En dan vooral als de deelnemers juist op dat moment aan bijvoorbeeld vrede op aarde zouden denken.

Vanwege onze gehaaste levenswijze, consumptiegedrag en oorlogszucht is de aarde uit evenwicht. Een collectief orgasme zou hierin een hoop kunnen herstellen en zelfs bijdragen aan de wereldvrede. Het zou zelfs meer effect hebben dan bidden. Op het moment dat de liefde bedreven wordt blijven negatieve menselijke daden immers achterwege. ‘Make love not war’, riepen de hippies in de 60’r jaren reeds.

Voor een maximaal mondiaal effect is het belangrijk dat het orgamsme zo synchroon mogelijk is. Niet alleen op deze 21ste december, maar ook bij volle manen, nieuwe manen, zonnewendes en equinoxen werken massale seksuele hoogtepunten niet alleen voor degenen die ze ervaart, maar voor de gehele wereld. Veel plezier!