In het midden van het land bevind zich Foort Studio. Makkelijk bereikbaar en in de buurt van het station (10 min lopen), de snelweg en het centrum, in hartje Amersfoort met uitzicht op de grote winkelstraat.

Webinars & online bijeenkomsten

Vanuit Foort Studio organiseert Vlam Magazine webinars, online bijeenkomsten en meer. Naast de eigen activiteiten is de studio ook te huur voor online activiteiten van andere partijen, uit de domeinen zorg, welzijn en onderwijs. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig en de hosting wordt verzorgd door Vlam Magazine, om een online activiteit goed en professioneel te laten verlopen.

Partijen die inmiddels gebruik maken of gebruik gemaakt hebben van de diensten van Foort Studio en Vlam Magazine voor grote en kleinere online activiteiten zijn: Centrum Seksueel Geweld, GGD, UMC Utrecht afdeling Urologie, Fabriek69, Stichting Groei Veilig, Traumapraktijk Verhees, Stichting Kind & Seksualiteit en anderen.

Fotoshoots & filmopnamen

Naast de studio voor de online activiteiten is er ook een 200m2 fotografie studio aanwezig, die gehuurd kan worden voor foto- en filmopnamen. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om bijvoorbeeld portretfoto’s, productfoto’s etc te maken. Je mag natuurlijk ook eigen apparatuur en fotograaf meenemen, maar Foort Studio kan ook een professionele fotograaf regelen die verbonden is aan de studio, om de fotoshoot voor je uit te voeren. Tarieven hiervan zijn aan te vragen via de mail.

Kortom: er is van alles mogelijk, dus mail ons en voel je welkom in Foort Studio