Vriendin

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 28 jaar, iets meer dan een meter lang door mijn dwerggroei, psycholoog en seksueel wezen. O ja, én lesbisch. Voor Vlam schrijf ik over mijn seksleven als klein persoon met een fikse zorgvraag. Dit doe ik om vragen en opmerkingen als ‘hoe doe je dat dan?, kan dat gewoon?, zal wel lastig zijn met een handicap om iemand te krijgen …, wat mooi dat iemand daar doorheen kan kijken’, voor eens en altijd te stoppen.
Een geil, vurig, sexy en spannend seksleven inclusief handicap, het kan ‘gewoon’.

 

Vanuit de vriendin haar perspectief…

Terwijl jij op de bank ligt steek ik de haard en de kaarsjes aan. Ik kom dan bij je liggen en kus je op je mond, in je hals en boven je borsten, terwijl mijn handen je billen strelen.

Ik kleed mezelf van boven uit en met m’n borsten nader ik je gezicht. Mijn lijf dicht tegen dat van jou. Ik word onwijs opgewonden wanneer je m’n borsten kust. Omdat je bank een beetje aan de kleine kant is vraag ik je uiteindelijk om mee naar boven te gaan. Ik zet de douche aan en kleed jou ondertussen uit. Ik zit op de grond in de douche en m’n lijf is nat van het warme water. Jij komt er bij.

Ik begin je opnieuw gepassioneerd te zoenen terwijl ik je lichaam stevig tegen dat van mij druk. We zijn beide onwijs opgewonden en worden een beetje wild. In de douche hebben we een zitje, hier ga jij zitten en ik op mijn knieën voor jou. We zoenen stevig en onze handen glijden over elkaars lichaam. Met een beetje doucheolie smeer ik je lijf in. Je bent zacht en glad. Langzaam zak ik steeds verder met mijn handen naar beneden en maak je helemaal gek. Je ademt steeds harder. Ik kus en streel je liezen. Je bent nat en opgewonden.

Je komt van het zitje af en draait je om. Je staat met je rug naar me toe, ik zit nu op m’n knieën en zie jouw mooie billen. Ik kus je schouders, je rug met littekens en je kont. Met m’n handen glijd ik over je zij naar je buik en langzaamaan steeds verder naar beneden. Wanneer ik je schouders, nek en rug kus voel je een intense trilling in je lijf. Je verlangt onwijs veel naar m’n handen.

Ik begin je langzaam te strelen tussen je benen met m’n handen en ik hijg zachtjes in je oor. Je benen en gezicht gloeien en vlekken van opwinding, warmte en stoom. Dan pak ik je met mijn ene hand stevig vast en met de ander glijd ik achterlangs bij je naar binnen. Ik kus je oren, je haar en bijt in je wang. Je kan niet meer wachten en komt al bijna klaar, maar dan stop ik.

Ik pak je op, droog je niet af en gooi je op bed. Met mijn natte, blote lijf ga ik op je zitten en met m’n vagina naar je mond. Je begint me te likken en brengt mij zonder moeite naar mijn hoogtepunt. Ik ga van je af, draai je op je buik en begin opnieuw aan een weg naar beneden, over je rug en billen. Je voelt mijn tong heel dicht langs je liezen die hunkert naar m’n tong. Ik pest je niet langer en lik je zachtjes klaar.

.