Seks als medicijn

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 28 jaar, iets meer dan een meter lang door mijn dwerggroei, psycholoog en seksueel wezen. O ja, én lesbisch. Voor Vlam schrijf ik over mijn seksleven als klein persoon met een fikse zorgvraag. Dit doe ik om vragen en opmerkingen als ‘hoe doe je dat dan?, kan dat gewoon?, zal wel lastig zijn met een handicap om iemand te krijgen …, wat mooi dat iemand daar doorheen kan kijken’, voor eens en altijd te stoppen.
Een geil, vurig, sexy en spannend seksleven inclusief handicap, het kan ‘gewoon’.

 

“En, hoe voel je je?” vraagt ze als ik thuis kom van mijn werk. Zij is al omgekleed en gedoucht. Ik ruik haar parfum en body lotion als ze langs me loopt om wat te drinken te pakken.

Ik mompel wat. Ik voel me slecht en moe. Ik heb pijn in mijn onderrug en wil vooral liggen.

“Ik ben vandaag bedreigd door een klant”, vertelt ze zodra ze naast me komt zitten op de bank. Ze beschrijft de klant en hoe ze de situatie heeft gedeëscaleerd.

“Knap hoor”, zeg ik met een glimlach. Wanneer zij begint met praten bestaat er voor mij niets anders.

“Wat is er?” zegt ze, kijkend naar mijn pretogen.

Ik schud mijn hoofd.

“Niks”.

“Lukt het je om mee naar boven te gaan?” vraagt ze na een stilte van 10 seconden. Ik twijfel. Eigenlijk niet. Mijn lijf doet zeer en schreeuwt: “BLIJF LIGGEN!”

“Ja hoor”, zeg ik met weinig overtuigingskracht.

“Weet je het zeker? Moet ik je tillen?” ze kent me.

Ik schud heftig: “nee”. Tillen, levensgevaarlijk.

“Jawel, kom” zegt ze. “Ik til je gewoon”.

Ze staat op, bukt over me heen en tilt me op alsof ik niets weeg. Ze kust me terwijl ze me vasthoudt

“Vertrouw me”

Ze loopt naar boven met mij in haar armen. Ik klem mijn korte armen om haar nek, met lichte paniek dat ze me toch laat vallen. Mijn benen om haar middel laten al gauw los.

Eenmaal boven zet ze me neer, lopen we naar de slaapkamer en doet ze de gordijnen dicht. Ik hoor haar trekken aan haar kleding en haar rits opengaan. Ik voel dat mijn hart sneller gaat kloppen. Ze gaat op bed liggen en vraagt of ik erbij kom. Ik heb geen krukje bij me waardoor ik een aanloop moet nemen om op bed te komen. Ik ben blij dat het donker is en ren naar het bed. Eerste keer te weinig tempo, dus het moet opnieuw. De tweede keer lukt het. Ik lig naast haar en rol dichterbij. Ik wil over haar heenhangen om haar te kussen, maar ze duwt me terug om mijn rug en kust mij. Ze drukt mijn handen naast mijn hoofd en houdt ze vast zodat ik geen kant op kan.

Ze is al naakt. Ik niet. Ze schuift met haar slanke lijf over mijn lichaam, nog bedekt met kleding. Ze grijpt mijn heup vast, een hand is los waarmee ik haar haar vast pak. Meteen duwt ze die terug. “Blijf liggen”, zegt ze.

Ze kust mijn nek en trekt mijn shirt omhoog. Kippenvel overal.

“Hoe is het met de pijn?” vraagt ze met haar lippen bij mijn broekrand.

O, pijn, ja, dat was ook zo. Ik ben de pijn vergeten. Mijn lichaam staat strak van alle stofjes die de pijn tegenhouden.

Ik geef me over en laat toe dat ze me langzaam uitkleedt en haar tong overal langs kan gaan. Ze wacht nog met mijn vagina, die ondertussen kletsnat is van opwinding.

Ze kent mijn lichaam als geen ander en weet wanneer ze niet langer kan wachten. Haar mond raakt mijn schaamlippen en haar tong bevindt me zoals alleen zij dat kan.

Seks: Het beste medicijn tegen de pijn !!!

.