Ik wil je neuken

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 28 jaar, iets meer dan een meter lang door mijn dwerggroei, psycholoog en seksueel wezen. O ja, én lesbisch. Voor Vlam schrijf ik over mijn seksleven als klein persoon met een fikse zorgvraag. Dit doe ik om vragen en opmerkingen als ‘hoe doe je dat dan?, kan dat gewoon?, zal wel lastig zijn met een handicap om iemand te krijgen …, wat mooi dat iemand daar doorheen kan kijken’, voor eens en altijd te stoppen.
Een geil, vurig, sexy en spannend seksleven inclusief handicap, het kan ‘gewoon’.

 

Het is laat. We hebben de hele avond in de tuin gezeten, wijn gedronken en gepraat. Er heerst een opwindende sfeer. In stilte poetsen we onze tanden en was ik mijn make-up van mijn gezicht. Zij kleedt me uit en helpt me naar het toilet voor een laatste keer plassen.

‘Je hebt echt goeie billen’, zegt ze terwijl ze mijn string omhoog trekt. In de slaapkamer doet ze het licht uit en gaan we beiden op bed liggen. Ik voel haar bewegen en hoor het geluid van kleding dat wordt uitgedaan. Haar BH als laatste: ‘klik’, daar gaat de sluiting. Ik heb alleen mijn string aan en zij niets. Ze rolt naar me toe en trekt me tegen zich aan.

Ze kust me hevig. Ik ruik de alcohol en sigaretten en het windt me op. Ik voel haar blote huid tegen de mijne, onze borsten raken elkaar, onze tepels zijn hard. Mijn hand grijpt naar haar haar tijdens de kus die een zoen wordt.

‘Ik heb een verrassing’, zegt ze. Ze rolt van me af en stapt uit bed. ‘Niet kijken!’ Ik houd mijn handen voor mijn ogen en verwacht lingerie, massage olie, misschien een lapdance als ze écht teveel zou hebben gedronken. Het lijkt eeuwen te duren. Ik fantaseer over de verschillende opties. Dan voel ik haar op bed kruipen, over me heen. Ik voel iets kouds tussen haar benen, stijfs, rubber misschien? Ik besef me dat ze een strap-On aan heeft. De zenuwen gieren door mijn lijf. ‘Past dat?!’ Vraag ik me in stilte af.

Ze trekt in een soepele beweging mijn string uit en gooit die ergens op de grond. Dat wordt morgen zoeken wanneer de verzorging komt helpen douchen.

Ze vraagt of ik zenuwachtig ben. Ik knik. Ze kust me en zegt dat ze me wil neuken. Het windt me op en maakt me bang tegelijk. Ik besluit me over te geven. Ze duwt mijn benen uit elkaar, mijn geopereerde heup kan niet zoveel naar links als zij zou willen. Ze maakt met haar speeksel de dildo nat en begeleidt het naar mijn vochtige vagina. Voorzichtig duwt ze het naar binnen, steeds iets dieper. Het past. En hoe. Ik voel terwijl ze me langzaam neemt, haar borsten tegen me aan. We zoenen. Ik hoor haar kreunen en hijgen van opwinding en inspanning.

‘Vind je het lekker?’ Vraagt ze. Ik knik, terwijl ik kreun. Ongelofelijk lekker. Ze heeft dit sowieso eerder gedaan. Ze versnelt het tempo en dan ineens stopt ze. Ze trekt me om, op mijn buik en trekt mijn heupen naar haar kruis. Weer glijdt ze de dildo bij me naar binnen. Nu minder voorzichtig: stevig.

Van achter neemt ze me en voel ik haar kruis tegen mijn billen stoten. Ik duw mijn hoofd in het kussen en bijt. Ik ga kei-hard klaarkomen. Ze versnelt het tempo, want ze voelt dat ik nog een laatste zetje nodig heb. Ik kom. Hard. Ik laat mijn heupen zakken en draai me om. Zij komt bij me liggen, kust me. Vraagt opnieuw of ik het lekker vond. Alsof het kreunen en mijn onmiskenbare orgasme dat niet hadden bewezen. Ik bevestig opnieuw: ‘ja, het was heerlijk’.