Happy Ending

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 28 jaar, iets meer dan een meter lang door mijn dwerggroei, psycholoog en seksueel wezen. O ja, én lesbisch. In Vlam schrijf ik over mijn seksleven als klein persoon met een fikse zorgvraag. Dit doe ik om vragen en opmerkingen als ‘hoe doe je dat dan?, kan dat gewoon?, zal wel lastig zijn met een handicap om iemand te krijgen …, wat mooi dat iemand daar doorheen kan kijken’, voor eens en altijd te stoppen. Een geil, vurig, sexy en spannend seksleven inclusief handicap, het kan ‘gewoon’.

“Wat is nu je meest erotische fantasie?” vroeg ik ooit aan mijn vriendin. Ze noemde een erotische massage. Hoe kon ik nu erotisch zijn met mijn lichaam? Zo zag ik mijn lijf nooit. Toch wilde ik haar die ervaring geven met de wetenschap dat zij mij, inclusief mijn lijf, sexy, aantrekkelijk en mooi vindt.

Mijn hart bonst in mijn keel. Ik loop in haar slaapkamer te ijsberen terwijl zij beneden drinken pakt. Zij weet niet wat ik van plan ben. Filmpje kijken was mijn excuus. Ik wil haar opwachten in mijn lingerie, maar kan mezelf nog steeds niet uitkleden. Ik heb een blouse aan waar ik niet eens zelf mijn knoopjes van loskrijg. Na een kleine worsteling geef ik dat op en besluit ik haar nonchalant te vragen mijn blouse uit te trekken, ‘dat is wel zo relaxt tv kijken’.

Wanneer ze boven komt doet ze inderdaad mijn blouse uit. Ze is moe van haar werk. Ik stel voor om haar te masseren. Ze straalt en zegt ‘graag!’ Ik masseer haar vaker, maar vanavond ben ik van plan er een happy ending aan te verbinden. Dit weet zij alleen nog niet.

Ik vraag haar om zich uit te kleden. Ze moppert een beetje, ‘want het is koud’. Toch doet ze het. Ik leg een kussen op de grond waar ze op kan zitten, zo kan ik er goed bij. Ik ga achter haar staan en weet met wat geklungel, dat zij gelukkig niet ziet, mijn bh uit te krijgen. Ik pak de massageolie en smeer die op mijn borsten die ik vervolgens tegen haar blote rug aan druk. Mijn handen glijden over haar schouders, naar haar nek, waar ik haar kusjes geef en zachtjes bijt. Ik voel dat ze kippenvel krijgt. Mijn nagels zet ik in haar rug, mijn heupen duw ik tegen haar aan, stevig. Ik loop om haar heen en ga voor haar staan met mijn gezicht dichtbij dat van haar. Onze lippen raken elkaar net niet, maar we voelen elkaars adem. Ik ga met mijn tong langs haar lippen en kus haar dan weer in haar nek. Ik trek aan haar haar, zodat haar hoofd naar achter gaat en ik haar kan likken in haar nek, naar beneden, tussen haar borsten. Mijn handen grijpen haar borsten vast, stevig en teder tegelijk.

Ik beweeg met mijn heupen op haar schoot terwijl ik met mijn handen haar vastpak bij haar schouderbladen. Ik trek mezelf op haar en druk mijn borsten tegen die van haar.

Er draait geen muziek. Het is stil. Ik vind het spannend en kan moeilijk inschatten of ze dit sexy vindt en dat dit is wat ze bedoelt. Mijn lijf zal nooit zo flexibel zijn als dat van een lange gezonde vrouw. Maar ik doe wat ik kan en probeer mijn interne criticus buiten deze scène te houden.

Dan ga ik van haar af en vraag ik haar op bed te liggen met haar benen over de rand. Ze ligt in alleen haar boxer op bed. Ik ga tussen haar benen staan en masseer haar bovenbenen stevig. Met mijn vingers glijd ik af en toe langs haar liezen, om vervolgens weer verder haar lange, slanke benen te masseren. Ik buk en duw mijn mond tegen haar kruis, waar haar boxer nog tussen mij en haar vagina in zit. Met mijn tanden trek ik haar boxer opzij en lik ik haar schaamlippen zachtjes. Ik proef dat ze nat is en verlang naar meer. Zelf ben ik ook vreselijk opgewonden, ondanks de spanning.

Mijn tong raakt dan haar clitoris, die is opgezwollen. Ik vouw mijn mond eromheen en zuig zachtjes waarna ik haar uitgebreid bemin met mijn tong tot ze mijn haren vastgrijpt en klaarkomt in mijn mond.

Dat noem ik toch wel een massage met happy ending.