Kutdag

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 28 jaar, iets meer dan een meter lang door mijn dwerggroei, psycholoog en seksueel wezen. O ja, én lesbisch. Voor Vlam schrijf ik over mijn seksleven als klein persoon met een fikse zorgvraag. Dit doe ik om vragen en opmerkingen als ‘hoe doe je dat dan?, kan dat gewoon?, zal wel lastig zijn met een handicap om iemand te krijgen …, wat mooi dat iemand daar doorheen kan kijken’, voor eens en altijd te stoppen.
Een geil, vurig, sexy en spannend seksleven inclusief handicap, het kan ‘gewoon’.

 

“Wat een kutdag”, zucht ik terwijl ik de voordeur dichtgooi.
Zij staat te koken en hoort me niet.
“Hey schatje, hoe was je dag?”
Ik zucht en rol met mijn ogen. Ik pak een biertje uit de koelkast en hang tegen een keukenkastje. Ik vertel over al het onrecht van die dag en marineer in zelfmedelijden met een vleugje irritatie dat ze niet doorvraagt over mijn gevoelens.
Ik ben en blijf een psycholoog en heb soms ietwat hoge verwachtingen van mijn levenspartner.
“En toen begonnen ze dus wéér over mijn lengte!”, vervolg ik mijn verhaal.
“Grappig hoe anders je bent als therapeut, dan gewoon hier”, grapt ze.
Ik weet niet of ik beledigd ben of dat ik dit op moet vatten als grapje.

Ze zet het gas uit en gaat op haar hurken zitten. Ze trekt me naar zich toe en houdt haar handen om mijn middel. Ze zakt af naar mijn billen en knijpt er speels in.
Ze zoent me terwijl ik net een slokje van mijn bier wil nemen. Ze graait het flesje uit mijn hand en zet het op het aanrecht.
Dan pakt ze mijn hand en trekt me naar de bijkeuken waar ze haar luie stoel heeft staan. Ze tilt me op en zet me in de stoel. Ze hangt over me heen en kust me.

“Volgens mij heb je wat anders nodig …”, zegt ze glimlachend. Voordat ik nog iets kan zeggen zoent ze me en glijdt haar tong in mijn mond.
Ze knijpt in mijn borst met haar ene hand en grijpt in mijn kruis met haar andere. Dan gebruikt ze beide handen om mijn broek en ondergoed omlaag te trekken.
Ze heeft duidelijk geen zin om mijn schoenen uit te trekken, dus laat ze die aan en zakt met haar hoofd tussen mijn benen. Ze kust mijn liezen en bovenbenen. Ik reik naar haar hoofd, maar kan er net niet bij vanwege m’n te korte armen. Ik weet niet waar ik mijn handen moet laten dus grijp maar mijn gezicht. Ik zucht van verlangen. Ze speelt met me. Ik word vochtig, mijn lijf tintelt, ik vergeet de ellende van de dag en kan alleen maar denken: ‘lik me’.

Alsof ze mijn gedachten kan lezen doet ze precies wat ik denk en verwent me met haar tong tot het hoogtepunt. Mijn lijf krimpt in elkaar, ik schok, ik kreun en verslap dan met mijn hele lichaam waarna een diepe zucht volgt.
Veel tijd om te ontspannen neem ik niet, want mijn verlangen naar haar lijf is gegroeid. Ik hang in een ongemakkelijke positie waar ik niet zelfstandig uit kan komen. Ik duw haar wat van me af.

“Wat ben jij van plan?”, vraagt ze.
Ik haat het om precies te benoemen wat ik wil. Maar toch doe ik het.
Fysiek kan ik haar onmogelijk op de stoel duwen en krijgen waar en hoe ik haar hebben wil.
“Ik wil je verwennen en laten klaarkomen in mijn mond. Dat was ik van plan”, zeg ik quasi gemakkelijk.
“O wil jij dat?”, is haar reactie. “Waar wil je dat doen dan?”

Ik tik met mijn hand op de stoel. Ze trekt mij eruit en gaat er zelf inzitten.
Mijn broek hangt nog op mijn enkels, dus erg flexibel ben ik niet. Ik hoef gelukkig weinig te bewegen en hoef een stuk minder diep te zakken dan zij om mijn hoofd tussen haar benen te krijgen. Op dit soort momenten ben ik erg blij met mijn korte beentjes. Het is de perfecte hoogte om haar te verwennen.
Met mijn mond en vingers weet ik haar broek los te krijgen en rits die verder open.
Ze trekt haar broek en uit en laat haar ondergoed aan. Met mijn tanden schuif ik haar slipje opzij en houd het vast met mijn vingers.
Langs haar ondergoed proef ik haar natte vagina en voel ik haar opgezwollen clitoris. Die neem ik in mijn mond om precies te doen wat ik van plan was.