Een hete douche 

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 28 jaar, iets meer dan een meter lang door mijn dwerggroei, psycholoog en seksueel wezen. O ja, én lesbisch. In Vlam schrijf ik over mijn seksleven als klein persoon met een fikse zorgvraag. Dit doe ik om vragen en opmerkingen als ‘hoe doe je dat dan?, kan dat gewoon?, zal wel lastig zijn met een handicap om iemand te krijgen …, wat mooi dat iemand daar doorheen kan kijken’, voor eens en altijd te stoppen. Een geil, vurig, sexy en spannend seksleven inclusief handicap, het kan ‘gewoon’.

Nu is zij aan de beurt

Het is ontzettend warm als we elkaar na een paar dagen weer zien. Het is benauwd, klef weer.
Zij staat in de deuropening op me te wachten en hurkt wanneer ik bij haar sta. We zoenen direct vol passie. Ik heb haar gemist.
Ze duwt de deur dicht met haar arm terwijl onze monden nog aan elkaar zijn vastgeplakt. Ze heeft duidelijk geen behoefte aan wachten tot ik de trap ben opgeklommen, dus ze tilt me op en loopt omhoog.
We zijn nat van het zweet. Ze pakt mijn hand en neemt me mee naar de douche. Ze kleedt me uit en ook zichzelf.
We zijn dan allebei naakt en stappen de douche in.
Ze zeept me langzaam in met een heerlijk ruikende doucheschuim. Ze zit achter me, op haar knieën. Zo zijn we even hoog.
Ik sta met mijn rug naar haar toe. Ik krijg kippenvel over mijn hele lijf.
Ik leun met mijn handen tegen de muur van de douche en sta wat voorovergebogen.
Zij maakt zich wat langer op haar knieën en streelt mijn borsten en mijn buik met schuim.
Mijn billen duw ik tegen haar kruis. Ze hijgt zachtjes in mijn oren en kust mijn nek.
Het water spoelt alle zeep van mijn lijf. Met haar linkerhand pakt ze mijn haren, ze kreunt zachtjes in mijn oor en trekt mijn lijf helemaal tegen zich aan, waarna ze met haar rechterhand zachtjes over mijn buik naar beneden streelt.
Je voelt me tintelen en verlangen, ik ben zo opgewonden en nat dat haar vingers zo bij me naar binnen glijden. Zij fluistert hoe geil ze is.
Ze vingert me steeds sneller en heviger.
Onze natte lijven tegen elkaar met haar borsten tegen mijn rug.
Mijn ademhaling verandert, ik ga klaarkomen. Ik kreun hard en bijt op mijn lip.
Mijn lichaam verslapt. Ik draai me om en kus haar vervolgens om haar te laten weten dat zij nu aan de beurt is.