Valentijn

“Je staat zaterdag om 20.00 uur klaar! We gaan naar een besloten feest op een nog onbekende locatie. Dresscode is: kinky dress, met niets daaronder en denk erom, ik controleer dit. Het cadeau mag je nu uitpakken.”

Floor staart naar het pakket, een mooie zwarte box met wit lint. Het kaartje geurt lekker, maar de tekst erop maakt haar nerveus, zenuwachtig. Een afzender kan ze niet vinden, alleen Valentijn. Nog nooit had ze zoiets ontvangen en al helemaal niet met zo’n dwingende tekst. Eigenlijk durft ze het pakket niet te openen, maar haar nieuwsgierigheid overwint het toch van haar angst. Langzaam en voorzichtig opent ze de box, de magneetjes laten een klikje horen voordat de deksel omhoog gaat. Behoedzaam en met trillende vingers pakt ze een soort halsband, versiert met strass-steentjes, uit de box. Het geheel bestaat uit drie dunne leren bandjes waar de strass-steentjes op bevestigd zitten. De steentjes schitteren door het licht wat erop valt. Aan de voorkant zit nog een stalen ring. Dit heeft ze nog niet eerder gezien.

De relatie met haar ex was meer het vanille verhaal, dit was ook de reden dat het een jaar geleden stuk was gelopen. Ze was mannen zat. Haar ex wilde even snel zijn ‘kwakje’ kwijt en dat was het dan. Hij dacht dan dat zij dit ook bevredigend vond. Vaak had ze geprobeerd om hem uit te leggen dat dit niet was wat zij van seks verwachte. Het liep vaak uit op ruzie en nu was ze er helemaal klaar mee. Met haar vriendinnen had ze dit vaak besproken en hadden haar vervolgens begripvol aangekeken. Daarna kwamen de erotische verhalen van haar vriendinnen op tafel. Floor zat dan aandachtig te luisteren met rode oortjes naar de experimenten die ze in geuren en kleuren vertelden. Het maakte haar soms jaloers, niet dat ze het hen niet gunde, maar wat wilde ze dit zelf ook graag!

Één van haar vriendinnen, Kim, deed aan SM en had Floor uitgelegd wat ze dan allemaal deden. Ze had aan haar lippen gehangen, zo spannend en opwindend. Deze ‘sessies’ zoals Kim het noemde duurden soms de hele avond. Vaak begon het in de loop van de week al met allerlei opdrachten en voorbereidingen. “Kim ga ik video-bellen”, dacht Floor. Ze had nog geen idee wat voor cadeau ze nu eigenlijk had gekregen en wat nog erger was, ze wist niet van wie. Kim neemt haar mobiel op en ziet de rode kleur en verwarde blik van Floor.

“Wat is er met jou aan de hand, je kijkt alsof je aan het joggen bent geweest”. Stamelend en moeilijk uit haar woorden komend laat Floor het cadeau zien. “Wow, die is mooi, hoe kom je daar aan? Weet je wel wat het is?” Floor draait het schermpje weer en de kleur op haar wangen is nu nog roder dan daarnet. “Ik heb geen idee wat het is en van wie ik het heb gekregen. Deze box kreeg ik vanochtend met dit kaartje”. Ze hoort Kim giechelen.

“Het is een bdsm collar, maar wel echt een hele luxe. Een collar is een halsband die de onderdanige draagt in een bdsm relatie en vaak hoort hier een bijpassende leiband bij. Hij is echt supermooi, Floor! Die man heeft wel iets voor je over en heeft ook nog oog voor detail. Wat spannend, dat je niet weet van wie het komt, dat maakt het nóg mysterieuzer!” Floor ijsbeert door de kamer, niet wetend wat ze hier mee aan moet. “Is het wel te vertrouwen Kim, dat ik op deze manier met iemand mee ga? Ook nog in een kinky dress met niets eronder aan. Wat moet ik hier nu mee?” Peinzend kijkt Kim naar haar vriendin. “Het is vast iemand die je kent, anders doet zo iemand dit niet. Hij heeft vast leuke erotische gedachten over jou en gaat dit via Valentijn proberen. Het is in ieder geval anders dan met je ex! Je hebt al zolang geen man meer gehad. Ik zou zeggen, ga ervoor! Als het niets, bel je een taxi”. Neerploffend op de bank denkt Floor na over de woorden van haar vriendin.

Na een onrustige nacht, met weinig slaap, krijgt Floor de volgende ochtend een berichtje op haar mobiel van een onbekend nummer. De tekst is kort, maar het trekt haar aandacht. “Ik heb een kinky dress voor je klaar laten leggen op het volgende adres. Je kunt daar vanmiddag om vier uur terecht, wees niet te laat!” Ze voelt de kleur weer naar haar wangen stijgen, wie is dit? Ze wil antwoorden. Starend naar het scherm, besluit ze terug te appen. “Wie ben je?” Dit is het enige wat ze nu kan bedenken. Haar hoofd tolt en iedere man die ze op straat tegenkomt kijkt ze argwanend aan. Haar collega’s heeft ze ook al aan een onderzoek onderworpen. Veel verder komt ze hier niet mee. Het blijft stil op haar mobiel, tot haar grote ergernis.

Met lood in haar schoenen belt ze aan bij het statige witte huis. Het is een chique buurt, met grote bolides voor de deur. “Gelukkig ben ik lopend”, denkt ze, met in haar achterhoofd haar kleine, maar makkelijke autootje. Een mooie vrouw gehuld in een prachtige leren jurk opent de deur en kijkt haar vriendelijk aan. “Ah, jij komt de jurk passen. Ik hoop zo dat hij past!” Floor loopt achter de vrouw aan mee naar binnen en ze komen in een ruim atelier, vol met paspoppen. “Kijk, je kan hem daar even passen”, wijzend naar een pashokje. Haar mond valt open als ze in de spiegel kijkt, wat een stijlvolle lange leren jurk. De spaghetti bandjes en lage decolleté, de brede riem die haar middel mooi doet uitkomen. Voor is de rok korter dan achter. De vrouw kijkt met een tevreden blik naar Floor.

“Hij zit je als gegoten! De collar om je hals maakt het straks helemaal af. Ik heb hier de leiband voor je, die kun je zo aan de collar bevestigen. “Past de jurk?” Ze staat nog maar net buiten met de tas in haar hand als ze het berichtje krijgt. Met trillende vingers appt ze terug: “Hij past perfect. Maar hoe weet jij mijn maten en wat weet deze vrouw van het cadeau wat je me hebt gegeven? En wat is een leiband?.” Het scherm blijft leeg. Half vloekend, maar o zo opgewonden loopt ze naar huis. De jurk is geweldig, maar wie is hij en wat staat haar te wachten…….

 

Geschreven door Heleen

(Persoon is bij redactie bekend 😉)