Misschien wil ik je wel choken

De hals heb ik altijd een bijzonder erotische plek gevonden. De zachtheid en de kronkeling die een kus kan opwekken. Hoe de nek haar hoofd draagt op een manier die verraadt hoe zij zich voelt. Zowel krachtig door haar spieren als kwetsbaar in haar aderen en ademhaling. Altijd vol ontzag en zachtheid benaderde ik deze hemelse huid.

Maar in porno zag ik een andere benadering. Hoofden die aan haren achterover worden getrokken die de hals openleggen. Een hand om een nek die knijpt en die aderen doet opzwellen. Het waren beelden die mij zowel vreselijk afschrikten als onbegrijpelijk opwonden. En dat kan als het op een scherm gebeurt, maar het was ver van de erotische wereld waarin ik met mijn vrouw leef. Ver van mijn beleving van intimiteit die om liefde, zachtheid, veiligheid en respect gaat. En toch durfde ik op een avond mijn dame te vertellen over mijn nieuwsgierigheid. Mijn verborgen verlangen om haar vast te houden op deze manier. Om mijn kracht en dominantie om haar nek te voelen. Dat ik haar overgave aan de genade van mijn handen opwindend zou vinden. Dat ik fantaseerde van het kijken in haar ogen terwijl ik mijn hand om haar nek had. Voorzichtig knijpend, waardoor haar bloed langzamer ging stromen. Knijpend in haar hals waardoor ze moet werken om lucht binnen te krijgen. Haar hoofd achterover bewegend terwijl ik mijn handen om haar nek aanspande. De fantasie om zo veel vertrouwen te krijgen. Zo’n overgave. Een droom die ik eigenlijk niet durfde te dromen. Bij het uitspreken kolkte de adrenaline over zoveel schaamteloosheid door mijn lijf. In afwachting van haar reactie, bang dat mijn nieuwsgierigheid veroordeeld zou worden. Dat ze een streep in het zand zou zetten bij zo veel uitgesproken nieuwsgierigheid naar dominantie. Maar dat gebeurde niet. Ze keek wat verbaasd, maar vroeg daarna hoe ik dat zou willen.

“Hoe ik dat dan precies zou willen …” Woooo, daar had ik nog niet bij stilgestaan.
“Ik denk dat ik het fijn vind als je achterover gaat liggen en ik rustig mag voelen. Dat je aangeeft als het niet fijn is. En dat we het erna over hebben.”
“Dat is goed, schatje”, en toen liet ze zich achterover op bed zakken en lichtte ze haar kin rustig op om de zachtheid van haar nek zichtbaar te maken.

Wordt volgende week vervolgd