Choken vol liefde

Mijn god, wat vind ik het heerlijk haar hals te voelen. Haar hart te voelen kloppen tegen mijn vingers. Mijn handen aan te spannen en los te laten. Helemaal aanwezig te zijn bij iedere verandering in haar lijf en gezicht. Hoe zij vertrouwt in mijn aandacht en de zorg en liefde die ik in iedere vezel van mijn lijf voor haar voel. Mijn vingers die geaaid worden door haar hals. Soms strak en soms los om haar heen, vervuld met de spanning van wat misschien komen gaat. Mijn vingers zoekend naar spieren en aderen. De druk die ik met mijn muis zachtjes opvoer op haar slokdarm. Mijn andere hand achter haar nek en haar helemaal omsluiten in een liefdevolle verwurging. En dan loslaten. Even de overgave niet consumeren.

Kijkend of zij naar mijn handen verlangt, of zich ontspant omdat het over is. Haar nieuwsgierigheid of het voor mij is, of ook voor haar mag zijn. Teder en zacht haar nek kussend, terwijl ik mijn hand opnieuw om haar nek leg en knijp. Mijn kussen nog zo zacht als voorheen, alsof ik twee mensen ben. Haar overgave naar alle kanten die ik van mijzelf laat zien.

Daarna in mijn armen. Zacht aaiend over haar haar. Mijn hart open in dankbaarheid. Mijn handen nog tintelend van de verboden vrucht die ik heb mogen eten zonder uit het paradijs te zijn verdreven.