Valentijn 2

Dit verhaal is een vervolg op het Valentijn verhaal van 14 februari jl.

 

“Die jurk staat je echt prachtig, Floor! Ik begin jaloers te worden op je stiekeme aanbidder”. Kim draait om Floor heen, hier en daar de jurk aanrakend. “Zo mooi gemaakt, je ziet ze zelden zo. Die riem benadrukt je taille en doordat hij voor korter is, komen je benen super uit! Heb je al nagedacht over pumps?”

Verschrikt kijkt Floor naar Kim. “Nee, en ik heb ook geen pumps meer”. Ze begint onzeker door de kamer te ijsberen. De pumps die ze had zijn allemaal naar de kringloop gegaan, nadat ze bij haar ex was vertrokken. Op dat moment gaf het haar een goed gevoel, maar nu baalt ze toch enigszins.

“We gaan de stad in Floor. Ik ken een super winkel, met echt mooie pumps. Het is iets prijzig, maar dan heb je ook wat”. Lachend kijkt ze naar Floor, die met haar grote blauwe ogen Kim ontredderd aankijkt. Floor trekt voorzichtig de jurk uit en hijst haar weer in de strakke jeans en trui. Klaar om die winkel van Kim te ontdekken.

Floor onderdrukt een lach, ze heeft het gevoel dat ze door Kim op sleeptouw wordt genomen en de mysterieuze wereld van het bdsm in wordt getrokken. Spannend is het zeker, een wereld die ze niet kent, die haar ook een zekere angst inboezemt. Ze kent de algemene verhalen erover, maar ook de intieme verhalen van Kim. Op een bepaalde manier heeft het haar altijd wel aangetrokken, onbewust misschien wel. Een machtsspel, waarin je je partner honderd procent moet en kunt vertrouwen, ja het had iets. De overgave, het laten leiden, de liefdevolle aanrakingen, maar ook de pijn. Dat was toch nog wel een dingetje, maar Kim had haar verzekert dat de pijn overgaat in genot.  Het vanille verhaal met haar ex had ze toch echt wel gehad, zeven minuten rampetampen en daarna werd haar de rug toegedraaid.

Ze kijken zich de ogen uit. “Je hebt echt niets teveel gezegd Kim. Dit zijn prachtige pumps, vooral die met die gesp hoog op het enkel”. Floor heeft de pump in haar handen en kijkt naar het lakleer wat schittert in het licht. De hak is hoog. De punt van de pump is dicht en er loopt een elegant bandje vanaf de bal van de voet richting hak iets omhoog. Ongeveer op tien centimeter om haar enkel zit de sluiting met een goudkleurige gesp aan de buitenkant. De dame komt de doos brengen met haar maat en voorzichtig trekt Floor ze aan. Lopend naar de spiegel verwondert ze zich over het loopgemak, ondanks dat de hak wel tien centimeter bedraagt. Kim kijkt haar verbluft aan. “Wat loop je daar gracieus op zeg! Het is net alsof de pump een verlengstuk van je been is. Geweldig Floor, deze staan perfect bij je jurk!”

Verschrikt kijkt Floor naar Kim, ze heeft haar mobiel in haar hand en ze voelt de warmte in haar gezicht. De blos wordt nog intenser wanneer ze naar de dame van de winkel kijkt. Dit is dezelfde vrouw van de jurk, hoe is dit nu mogelijk?

“Wat is er Floor? Kim kijkt haar vriendin onderzoekend aan en volgt haar blik van de mobiel naar de vrouw van de winkel.

Lachend kijkt de vrouw naar de vriendinnen. “We wisten dat je hier zou komen voor bijpassende pumps Floor. Hij heeft deze voor je aan de kant gezet, maar wist niet zeker of dit je maat zou zijn. Maar alweer raak, hij heeft het goed gegokt”.

Verbouwereerd kijkt Floor naar Kim. “Wist jij dit? Zit jij in het complot om mij gek te maken?” Floor weet zich geen raad meer en kijkt vertwijfeld naar Kim en naar de app.

“Ik weet echt van niets! Ik weet alleen dat deze zaak de mooiste pumps van de stad heeft, daarom heb ik je hier ook mee naar toegenomen. Echt Floor ik weet van niets en ben net zoals jou verbijsterd”.

De dame neemt de pumps aan van Floor en pakt ze weer mooi in. Een prachtige zwarte doos, met wit lint. “Maak je geen zorgen Floor, je vriendin weet van niets! Heb je hem al beantwoord?”

Langzaam gaat haar hoofd weer richting mobiel. De tekst staat nog op het beginscherm. “Passen ze je? Deze pumps heb ik voor je uitgezocht, het inschatten van je maat was een beetje moeilijk.”

“Het wordt nu toch wel een beetje vreemd hoor. Hoe weet hij nu dat ik je naar die schoenenwinkel zal brengen”. Floor en Kim zitten inmiddels thuis aan een wijntje te nippen. De hele reis terug hebben ze het erover gehad, wat een typisch verhaal was dit toch. “Jij beleefd nu toch wel het spannendste van ons allemaal”, grinnikt Kim.

Floor loopt naar haar slaapkamer en komt terug met nog een zwarte doos en zet hem voor Kim op tafel. Met grote ogen kijkt Kim naar wat erin zit. Voorzichtig haalt ze er een leren string en harnas uit de doos. De vormen zijn prachtig en elegant, het leer zacht, de gespen van de string zitten op de zijkant. Het leren harnas is eveneens prachtig uitgesneden.

“Wow Floor, wat is dit geweldig! Ik begin je te benijden. Heb je het al gepast?” Floor schudt haar hoofd. “Nee, ik durf nog niet zo goed. Ik wilde dat jij erbij was”. Aarzelend trekt ze de leren string aan. Hierna volgt het harnas.

Kim kan haar ogen niet van Floor afhouden. “Dit staat je super vrouwelijk, zo elegant! Dat harnas benadrukt zo mooi je taille en je borsten. Het omarmt je lichaam letterlijk”. Floor drentelt door de kamer naar een grote spiegel. Het uitgesneden leer contrasteert met haar blanke huid, het zit haar als gegoten. Ze voelt een tinteling van opwinding door haar lijf gaan, het dragen alleen al van leren lingerie maakt dat ze zich anders voelt, erotisch en opgewonden.

Glunderend kijkt ze weer naar Kim, die hoofdschuddend staat te kijken. “Wat tref jij het met zo iemand zeg! Nu moeten we er nog achter zien te komen wie het is”.

 

Geschreven door Heleen

(Persoon is bij redactie bekend 😉)

.