Beter dan seks

 

Cindy Vermeer schrijft iedere maand een erotisch vervolg, waarbij de vrouw in het verhaal centraal staat. Het draait om haar genot en haar plezier.

 

De voorbereiding
Januari 2023

Toen we elkaar weer zagen legde hij mij zijn idee voor. Ik moest alles op alles zetten om te vechten tegen het ongeloof. Gebeurde dit echt? Ja, het leek er wel op. Rustig en duidelijk legde hij uit hoe hij het voor zich ziet. Wiebelend op mijn stoel keek ik hem aan. Ik kon mijn oren amper geloven. Hij glimlachte. “Je hebt er zin in, dat zie ik wel. Dat is goed. Ja, we gaan ervoor. Wat hebben we te verliezen? Ik stel voor dat je me een lijstje stuurt van alle fantasieën die je uit wilt laten komen, en de rest kun je aan mij overlaten.”

Wat was er aan de hand? Aan de ene kant nauwelijks iets en aan de andere kant een hele hoop. Allereerst was ik minder gaan werken, omdat ik meer tijd wilde hebben om te schrijven. En dat schrijven lukte op zich wel, alleen bracht het nauwelijks iets op. En daardoor was ik min of meer gedwongen om samen te blijven wonen met mijn ex. Ex? Eerst was hij mijn vriend, mijn grote liefde en mijn alles. Nu was hij mijn ex. We waren het eens: het vuurtje was gedoofd, we hadden geen toekomst samen. Er was gelukkig

geen ruzie en dat was handig nu we noodgedwongen samen moesten blijven wonen. We wisten het gewoon niet zo goed. Moesten we het huis verkopen, kon één van ons dit huis alleen betalen? Maar waar ging de ander dan wonen? “We zien wel”, zeiden we tegen elkaar. “Voorlopig hoeven we nog niks te beslissen.” We bestelden een extra bed en een bureau, en van de logeerkamer maakten we een kamer voor mij alleen.

De ene week was het goed te doen (we lieten elkaar met rust en wisselden wat beleefdheden uit), de andere week werd hij woest om mijn rondslingerende schoenen en vroeg ik me af hoelang ik dit vol ging houden als hij de badkamer een uur bezet hield en zei dat ik even niet beneden in de woonkamer mocht komen omdat zijn date hem kwam ophalen. Tegen mezelf zei ik: Hou vol, hou vol.

 

“Ik stond al veel te lang droog, zonder water sjokte ik door de woestijn. Deze man liet me de weg naar Las Vegas zien”

 

“Jullie kruipen ’s nachts zeker nog regelmatig bij elkaar in bed?” Die vraag was me al een paar keer gesteld.
Nou nee, in de laatste maanden van onze relatie waren de passie en de romantiek ver te zoeken. In het begin niet hoor, toen leefden we een tijdje als konijnen. Onze weekenden bestonden uit seks, eten en slapen. Helaas bleef dat niet duren. Ergens is het logisch dat het een stuk minder werd. Maar het werd zo schraal en karig dat ik er tureluurs van werd. Hij wilde steeds vaker niet. Ik begon te zeuren, waar hij dan weer niet op zat te wachten. En waardoor hij nog minder zin in me had. Ik stond droog, veel droger dan ik ooit had gewild. Zonder water sjokte ik door de woestijn. Niet lang daarna beseften we allebei dat het over was. We spraken het uit, onze relatie was ten einde.

En toen kwam ik hem weer tegen.

Hij was nogal anders dan mijn ex. De verschillen waren overduidelijk. Deze man wilde me uit de woestijn loodsen. Hij liet me de weg naar Las Vegas zien. Deze man werd vooral gelukkig van het gelukkig maken van andere mensen. Een heuse pleaser. Een ware uitslover. Precies waar ik behoefte aan had. Precies wat ik nodig had. Hij toverde iets bij me naar boven. Wat dat was wist ik nog niet helemaal zeker, al voelde ik aan mijn onderlijf wel in welke richting het ging. Mijn hoofd liet me andere dingen weten. Ongeloof? Wantrouwen? Als iets te mooi is om waar te zijn is dat meestal ook zo. Toch weigerde ik zijn voorstel niet. No way dat ik zijn uitnodiging zou afslaan.

“Schrijf je wensen op, maak een lijstje van je fantasieën en je kunt het aan mij overlaten om ze uit te laten komen.”
Serieus? Ik vroeg: “En jij dan? Wat heb jij hieraan?” “Maak je over mij vooral niet druk”, antwoordde hij. “Als dit voor jou een droom zal zijn die uitkomt, geldt dat voor mij ook.”

Meerdere keren had ik op mijn nieuwe slaapkamer hardop zitten smeken:
“Toe, help me. Ik wil avontuur, ik wil seks. Het is te lang geleden. Ik ben te jong om in mijn eentje te gaan zitten wegkwijnen. Ik. Wil. Iets. Spannends!” Dus ja, ik had hier wel degelijk zelf om gevraagd. Al een hele tijd zat ik met mezelf – en mijn pogingen om een boek te schrijven – opgescheept. Met in de andere kamer mijn ex die luidruchtig telefoneerde, soms kon ik hem door de muur heen horen. Hij was naar de kapper geweest, had nieuwe kleren gekocht, hij ging naar restaurants waar hij met mij nooit naartoe wilde.

 

“Ik had zo lang de verlangens van mijn lichaam genegeerd dat het me alleen nog ging om het avontuur, de spanning”

 

Het ging me niet om een nieuwe relatie. Ik hoefde niet iemand in mijn leven om aan mijn ouders voor te stellen of mee te kunnen nemen naar een barbecue met collega’s. Ik had zo lang de verlangens van mijn lichaam genegeerd dat het me alleen nog ging om het avontuur, de spanning. Ik wilde dat mijn leven zou veranderen. Ik wilde me bevrijd voelen. Ik wilde spelen, experimenteren, grenzen opzoeken. Daar waren mijn smeekbedes over gegaan. Zonder precies te weten tot wie het gericht was, had ik gebeden om een man die het avontuur met me wilde aangaan. Die mijn leven zou veranderen. Omdat het daar hoog tijd voor was. En toen was hij weer in mijn leven verschenen. Met een geweldig sexy voorstel.

En of mijn leven veranderde. Oh boy.

Alle fantasieën die ik opschreef gaf ik een titel. De titel van mijn eerste fantasie was: No touching. Heel eerlijk: die fantasie had ik van hem overgenomen. In het begin was ik onzeker en verlegen geweest. Ik had getwijfeld en durfde niet zo goed. Hoe langer ik nadacht, hoe meer fantasieën bij me opkwamen. Toch vond ik het nog niet zo makkelijk om ze op te schrijven en het lijstje aan hem te laten lezen. Ik vroeg hem: “Wat voor fantasieën dan? Geef jij eens een voorbeeld.” Hij kwam met de no touching-fantasie. Hij zou me bewerken en bevredigen zonder me aan te raken. Daar raakte ik in eerste instantie van in de war. Hoe zou hij me in hemelsnaam kunnen bevredigen zonder me aan te raken?  Hij liet me het trilei zien. De afstandsbediening en het flesje glijmiddel. De blinddoek en de handboeien. De vibrator. Aha.

 

Wordt vervolgd