Tunnel Vision

ZIN is menselijk, ZIN is positief, ZIN is ondersteunend, ZIN is duidelijk, ZIN is bruikbaar, ZIN is er altijd. In onze rubriek ZIN vertellen mensen openhartig over hun ZIN in ZINnigheid en de consequenties die eraan verbonden kunnen zijn. Heb je naar aanleiding van hun verhaal of ervaring een vraag of opmerking, mail dan gerust naar Vlam: info@vlammagazine.nl . Wij hebben er ZIN in!

.

Tunnel Vision

Een nieuw Eromotieka verhaal speciaal voor Vlam (vervolg van het vorige verhaal in ZIN)

Een vreemde nerveuze spanning maakt zich van Lisa meester als Paul belt dat hij weer veilig op Schiphol staat. De hot date die ze hebben afgesproken voelde heel aantrekkelijk en barbaars zinnenprikkelend aan toen het nog onmogelijk uitvoerbaar was. Nu hij weer in het land is lijkt die fantasie benauwend dichtbij te komen. Te benauwend om werkelijkheid te kunnen worden.

Stel je voor dat ik echt serieus verliefd op hem raak, wil ik dan nog wel voor mijn leuke carrière gaan? Ik denk dat ik me zorgen om hem zou gaan maken. Nee Lisa, wees nou gewoon eerlijk tegen jezelf! Je zou je zorgen over jezelf gaan maken. Je kunt die vrijheid niet aan! Tenminste niet als je in een relatie zit … ik zou hem telkens weer belazeren, ontrouw zijn en met een pokhouten gezicht thuiskomen om het lieve vrouwtje te spelen. Dan maar liever afstand bewaren. Of zal ik gewoon eerlijk zijn?

Bij die laatste gedachte voelt ze hoe hart begint te bonzen en haar wangen warm worden en van kleur verschieten.

Eerlijk zijn, huh, dat gaat me echt niet lukken! Daarmee kies ik voor een relatie die vanaf de start, in ieder geval voor mij en hoe oneerlijk dat ook is, gedoemd is te mislukken! Voor een open, flierefluiter relatie zou ik nooit kiezen. Als hij dat mij zou flikken dan is het geluid van mijn krakende deur die voor hem dichtslaat het laatste wat hij ooit van me zal horen! Owh, wat doe ik mezelf allemaal aan. Ik heb een probleem dat Paul niet verdient om te hebben. Ik mag hém mijn tunnelvisie niet aandoen!

Voor de tweede keer gaat haar telefoon.

“Hey, ik zit in de bus. Welke halte stap ik uit, die van jou of de mijne?”

“Ik wil met je praten, stop je hier dan?”

“Hmm, wat klink je ineens serieus, is er wat? Nou, vertel straks maar, ik kom eraan, denk minuutje of tien.”

Owh fuck! Ze heeft die meiden op de badkamerdeur horen bonken! Hoe draai ik me hier goed uit?

Op hetzelfde moment nemen ook bij Lisa de bittere, zware gedachten opnieuw de controle over haar denken.

Hoe begin ik dit gesprek? Weet ik eigenlijk wel wat ik wil zeggen? Ik weet wat ik zou móeten zeggen, maar dan hebben we meteen geen schijn van kans meer op wat voor relatie dan ook.

Tttrrriiiiing Tttrrriiiiing

Het doordringende geluid van de antieke deurbel past perfect in het hele plaatje van haar nostalgische appartement. Het enige dat niet echt lekker in het plaatje past is Lisa zelf. Met slordige haren, een slonzig shirt en flodderende joggingbroek maakt ze de deur voor Paul open.

“Nou, dat je wilt praten is duidelijk.” Grapt Paul om de stemming een beetje op te vijzelen en om, hopelijk, aan te kunnen voelen hoever hij in de problemen zit.

“Wil je koffie?”

“Nee, dank je. Ik wil weten wat je dwarszit.”

“Euh, ik heb … denk ik … ik wil … . Ik wil weten of je me, zoals ik nu ben, even helemaal me onzekere zelf, me ook aantrekkelijk vindt!” Fuck, ik kan het niet! Ik werk mezelf zo nog verder in de shit, maar ik kán het niet. Ik blijf in mijn eigen tunnel steken.

Voor beiden valt er een enorme last van hun schouders. Hoe diep ze dan nu ook in de leugens duiken en hoe heftig daarmee de problemen aan het opstapelen zijn is hun op dit moment niet duidelijk, integendeel! Het vooruitzicht op een sensationele vrijpartij zet alle negatieve gedachten opzij. Onder het mom van hun liefde voor elkaar bereiken ze op dit moment het spekgladde randje van ontrouw aan elkaar.

“Ik heb het je blijkbaar niet goed duidelijk kunnen maken, maar jij, Lisa, jij bent het complete plaatje voor me! Ik denk aan je als je niet bij me bent, ik denk aan je als je er wél bent. Je hebt me volledig in je macht. Vanaf dat we niet vanzelfsprekend bij elkaar kunnen zijn weet ik het zeker, ik wil en durf die stap verder met je te nemen.”

Lisa neemt een stap naar voren en vlak voordat ze haar lippen op die van Paul drukt, zegt ze zachtjes: “Ik heb net die stap genomen, en nu?”

Paul pakt haar om haar middel, tilt haar op en draagt haar naar bed. Een wilde ontkleedpartij volgt waarbij alle remmen losgaan. Zodra Paul haar tweede voetje uit die verschrikkelijke joggingbroek heeft bevrijd gaat Lisa op het bed staan en begint zichzelf vlak voor Pauls gezicht te vingeren.

“Je weet dat ik wat moeite heb om klaar te komen, ik geef mezelf vast een zetje in de goede richting.”

“Ik heb twee handen en een tong voor je vrij … heb je voorkeur?”

Zonder wat te zeggen pakt Lisa zijn handen om op haar borsten te zetten, daarna pakt ze zijn hoofd en drukt hem tussen haar benen waarna haar handen steun op zijn schouders zoeken. Van boven naar beneden kijkend is het voor haar een betoverend gezicht om Paul zich zo voor haar te zien uitsloven.

Hmm, wat een warm en zalig gevoel van controle, macht zelfs! Ja macht! Dat is wat dit is! Hij is mijn slaafje, mijn toy-boy, hij kán en hij gáát me verwennen omdat IK dat wil!

Ze rolt haar handen van zijn schouders af naar Pauls borstkas en duwt hem een beetje naar achteren. Zodra ze voldoende ruimte heeft gecreëerd gaat ze op haar knieën op het bed zitten en buigt soepel verder naar voren.

“Neem me van achter! En … uh wat zei je dat je met je duim kon doen …?”

Het duurt heel even voordat Paul op dezelfde bladzijde zit en weer synchroon met de wilde fantasieën van Lisa kan schakelen. Dan slaan ook bij hem de deuren naar euforie open.

Tegelijkertijd drukt hij langzaam zijn harde staaf in haar kutje en zijn duim in haar kontje. Lisa reageert met een ingehouden gilletje en een gegrom dat niet van pijn of genot te onderscheiden is. Welke van de twee het ook is, het brengt Paul compleet in extase, er bestaat geen enkele limiet er is geen enkele terughoudendheid. De fantasie die ze eerder door de telefoon hebben gedeeld staat op het punt om werkelijkheid te worden. Paul is er in alle opzichten klaar voor.

Vanaf het moment dat Lisa zijn duim in haar kontje voelde zijn ook voor haar alle grenzen weggevallen. De sensatie is onbeschrijflijk en tot het uiterste opwindend. Niet toegeven aan deze prikkelende stimulans is geen optie, dit moet ze toelaten en haar laten overkomen. Het is een waanzinnig gevoel dat meer lusten opwekt dan lusten bevredigd.

Het heerlijk rustige tempo waarin Paul zijn lul in haar kutje duwt en de hemelse bewegingen die zijn duim in haar kontje maken jagen rillingen door haar hele lijf en vullen haar met de gewaarwording van een next-level opwinding.

Het lijkt alsof haar lichaam begint te zweven als Paul een magisch ritme met zijn duim en keiharde paal a-synchroon weet te laten lopen. Na een paar forse stoten voelt Lisa hoe haar schouders volkomen slap op het kussen landen en hoe ook haar hele lichaam daarna verslapt en zij in een wellustige trance raakt.

Een trance van waaruit zij wordt weggetrokken als er, schijnbaar vanuit haar heupen, een schokgolf ontstaat die haar de kleuren van de regenboog voor haar ogen tovert en haar meeneemt naar de laatste fase van een onstuitbare climax.

Of haar dierlijk gekreun en geschreeuw door het kussen gemoffeld zullen worden maakt haar echt niet uit. Lisa komt klaar op een manier die niet te beschrijven meer is en die ze, of ze nu wil of niet, duidelijk kenbaar maakt met haar oer-gekreun en hartstochtelijk gekerm.

Hoe graag Paul nog even met deze heerlijke vrijpartij was bezig gebleven en hoezeer hij eigenlijk zijn zinnen op een tweede ronde had gezet, het ontzettend geile plaatje dat Lisa hem nu biedt is te overweldigend. Hij stopt met bewegen en probeert zijn gedachten te verzetten, focussend op de oude houten vloer, de wasbak die ooit waarschijnlijk wit is geweest, de glas in lood bovenraampjes … niets, maar dan ook niets helpt om zijn aanstormend orgasme tegen te houden.

Geen van twee voelen schaamte voor elkaar, geen van twee voelen het bedrog aan elkaar. Dit moment lijkt de ultieme waarheid voor beiden. Het biedt extreem genot en levert hun over aan totale extase. Het is heerlijk bevrijdend om te ervaren hoe je, door het lijf dat je begeert te kunnen beminnen, je niet om de bescherming van de vleugels van liefde vraagt. De enige vraag is openhartig om rauwe seks! Zonder complicaties en zonder verplichtingen.

“Lisa, Lisaah!” roept Paul terwijl hij weer met zijn onderlichaam begint te bewegen: “Owh Lisaaah ik hou het niet, ik koôom … klaaaár!”

Met kracht spuit hij zijn warme golven sperma bij Lisa binnen, het lijkt alsof beiden nu synchroon kreunen en grommen en tegelijkertijd de opwindende grens van hun climax bereiken. Hun samensmelten in dit moment van uiterste lust voelt waanzinnig goed aan!

Met zijn laatste energie stoot Paul zijn ondertussen half harde lul nog een laatste keer bij Lisa binnen. Daarna draaien beiden zich in het bed en in elkaars armen.

“Dit was de beste, de meest lekkere en de meest geile ervaring die ik ooit heb gehad! De lat ligt hoog voor ons volgende nummertje.”

“Hmm mm.”

 

-wordt vervolgd-

 

Geschreven door ARBY

(Afbeelding / logo “Let’s Talk” gemaakt door Shaundell Horton)