Onderweg

ZIN is menselijk, ZIN is positief, ZIN is ondersteunend, ZIN is duidelijk, ZIN is bruikbaar, ZIN is er altijd. In onze rubriek ZIN vertellen mensen openhartig over hun ZIN in ZINnigheid en de consequenties die eraan verbonden kunnen zijn. Heb je naar aanleiding van hun verhaal of ervaring een vraag of opmerking, mail dan gerust naar Vlam: info@vlammagazine.nl . Wij hebben er ZIN in!

.

Onderweg

Een nieuwe Eromotieka verhaal speciaal voor Vlam (vervolg van het vorige verhaal in ZIN)

Zonder er afspraken over te hoeven maken vormen Paul en Marissa een team. Leunend tegen het headboard van het bed trekt Paul Jennifer tussen zijn benen en laat haar met haar rug tegen zich aanleunen. Marissa gaat voor de twee zitten en begint de uitdagende borstjes van Jennifer te masseren. Paul houdt één arm onder diezelfde uitdagende borstjes en laat zijn andere hand beheerst, via haar buik, naar haar poesje afzakken. Ook haar buikje voelt sensueel aan als Paul haar spieren voelt aanspannen terwijl zijn hand de weg naar beneden vervolgt.

Zijn middelvinger begint rustig, maar intens, haar klitje te verwennen. Dat hij de juiste techniek toepast en de juiste plekjes raakt wordt snel duidelijk aan de manier waarop Jennifer haar hoofd op zijn schouder laat rusten en ze heerlijk begint te kreunen.

Met een glimlach brengt Marissa haar hoofd naar voren en zet ze haar mond op een borst van Jennifer, ondertussen duwt ze met haar hand Pauls middelvinger dieper bij Jennifer naar binnen. Dit is voor alle drie een grandioze ervaring, de overgave aan elkaar stijgt boven hun persoonlijk genot uit.

De drie zijn hier voor elkaar bij elkaar!

Jennifer geeft zich helemaal aan de twee heerlijke mensen die zich vol overgave en passie inzetten om haar te verwennen. Volkomen loszinnig geeft ze zich over aan haar vurige verlangen om klaar te komen.

Paul voelt hoe haar saus zijn vinger en de hand van Marissa overspoelt en beiden zien haar tepels zich tot keiharde knopjes ontwikkelen.

Dit wordt, nee, dit ís zonder twijfel de meest geile ervaring die ik ooit zal hebben!

Paul zet z’n lippen in Jennifers nek en kan zich niet beheersen om haar vel tussen z’n lippen naar binnen te zuigen.

Tuudeludeduteletetuut .-. Tuudeludeduteletetuut .-. Tuudeludeduteletetuut

Behalve met dit indringende geluid vult de kamer zich ook met de irritant knipperende verlichting van een smartphone.

Paul voelt het bloed uit zijn hoofd wegtrekken, op het nachtkastje is het zijn mobiel die alarm slaat met de aan Lisa toegewezen ringtone voor een WhatsApp call.

“Not cool dude!”, blaft Marissa naar Paul als Jennifer van schrik, met een gefrustreerde blik in haar ogen en opgevlogen kleuren, rechtop gaat zitten.

Beide vrouwen kijken naar Paul terwijl de doordringende tonen en het irritante licht uit zijn smartphone de kamer blijft vullen. Paul is radeloos. Nu opnemen; geen optie, wegdrukken; geen optie, Jennifer en Marissa vragen om even ergens anders te gaan zitten, of nog beter, naar hun kamer te gaan; geen optie!

Gedreven door de adrenaline die door zijn lijf giert springt Paul uit het bed, grist z’n telefoon van het nachtkastje en rent de badkamer in. Met één hand draait hij de deur op slot en met z’n andere hand neemt hij het WhatsApp gesprek aan. “Hey Lisa! Wat leuk.”

“Waar zit jij in godsnaam?”

“Euh, op het toilet … !”

“Nee lul, WAAR zit je?”

“Owh, owh ja, sorry schat, we hebben een technical en moeten in Warschau overnachten, we weten niet wanneer we hier weg kunnen.”

“En even bellen dat je een nacht wegblijft komt dan niet in je op of zo?”

Ondertussen hoort Paul de twee meiden het halletje inlopen, hij beseft dat hij in de nu volgende seconden in een situatie terecht gaat komen die hij voor de rest van zijn leven zal betreuren als hij niet de juiste escape bedenkt.

“Ik bel je zo terug, m’n batterij geeft het op.”

Voordat hij op kan hangen wordt er op de deur gebonkt.

“Hey, did you just walk out on us?!”

Shit, hoeveel heeft Lisa hiervan meegekregen, en hoe kom ik hier uit weg …

Met behoorlijke terughoudendheid opent Paul de deur van de badkamer.

“Ladies, uhm listen, that was our operations control; I need to get ready right away. We’re getting ready to fly home.”

“You’re a liar and a complete idiot, Paul. Come on, Jenn, let’s grab our stuff; we’re out of here.”

Zwaaien hoeft echt niet, maar Paul blijft ze wél nakijken. Het is een ontzettend lekker plaatje om die twee heerlijke meiden naakt over de gang naar hun kamer te zien lopen.

Als de deur aan de overkant dichtslaat neemt het idee dat hij Lisa heeft bedrogen snel en volledig de controle over zijn gedachten.

Bellen, ik moet Lisa bellen! Wat zei ik nou … owh ja, lege batterij. Slimme zet! Slimmer dan dat ik het had bedacht zelfs. Het duurt altijd even voor je telefoon weer genoeg power heeft om weer te kunnen bellen. Wel mijn power cord inpluggen voordat ik haar bel!

“Hey Lisa, lieverd, sorry dat het even duurde maar m’n batterij was helemaal plat. En ja natuurlijk sorry dat ik je niet heb laten weten dat we in Warschau zijn gestrand. Ik heb geen idee hoe lang we hier nog zitten. Ik was echt een beetje, nou ja, meer dan een beetje, de weg kwijt toen we ineens hier strandden.”

“Hmm snap ik wel, je eerste reis en dan gebeurt er dit. Nou ja, wel een leuke vuurdoop, ik moet het nog meemaken. Hoe gaat dat, vertellen ze je wel wat er gebeurt en hoe, nou ja, hoe gaat het met jou, hoe kom jij de uren door?”

Nou, ik heb twee zalige meiden liggen te bevredigen terwijl ik een lip service heb gekregen die ik m’n leven niet meer vergeet

“Nou, ik kan geen kant uit! We hebben een overnight-kit gekregen, het best te omschrijven als een soort uniseks luier en een tandenborstel, meer is het eigenlijk niet en nu wachten we op calling. Dat kan elk moment gebeuren, hoop ik.”

“Schattig, jij in een luier hahaha.”

Long-shot, maar ze zet wel de deur zelf open

“Hmm, moest wel aan je denken en kan niet zeggen dat ik het heel netjes heb gehouden. Wat je gisteravond met me hebt gedaan … zelfs deze luier kon het niet verhinderen om daar weer over te dromen. Ik bedoel, ik heb mezelf liggen … euh, ik ga te ver.”

“Nee, vertel! Ga door, ga gerust en alsjeblieft door, misschien moeten we hier ook maar aan wennen om elkaar … nou ja, op afstand te laten weten wat we voor elkaar voelen.”

“Owh kinky, lekker kinky! Weet je het zeker?”

“Hmm mm, mijn slipje ligt al op de grond, dus …”

“Hmm, OK. Er is dus niets te doen, omdat we niet weten wanneer we calling hebben en we niet in ons uniform de straat op mogen of in de bar hangen om maar wat te noemen. Ik ben daarom maar op m’n bed gaan liggen en vanzelf in een heerlijke en ontspannende roes weggezakt en heb van je liggen dromen. Nou ja, die droom motiveerde me en kon ik me niet beheersen om … mezelf … euh, een beetje te strelen.”

“Pff, dat klinkt nou niet heel opwindend, vertel dat verhaal ’s wat spannender!”

“Okay dan! In mijn droom lag ik op m’n rug en kwam jij bovenop me zitten. Je streelde door m’n haar en over m’n borst. Toen ik een stijve kreeg begeleidde je die met je hand je grotje in. Je keek me met die intense blauwe ogen van je aan toen je cowgirl bovenop me zat. Je blik was een belofte en een wens tegelijk. Ik greep je heerlijke tieten terwijl jij me begon te rijden, … me heerlijk wild begon te neuken! Alleen al die gedachte aan jou gaf me een mega-stijve! Ik voelde al meteen helemaal aankomen dat ik beter mijn hand op mijn eikel kon zetten om niet het hele bed onder te spuiten. En ja, ik ben fors klaargekomen … Euh, was dat misschien toch een beetje too much information?”

“Mijn kutje had je wilde straal wel aangekund hoor, ik had rustig door blijven rijden tot ik je helemaal had leeggemelkt. Maar je was daarna nog niet van me af geweest, of beter gezegd, ik had nog niet van jou af geweest! Zo af en toe geef ik mijn kinky verlangens de vrije loop en ik had echt niet van je afgestapt zonder zelf ook klaar te komen. Kun je het aan als ik mijn grotje rustig van je lul afhaal en druipend over je lijf naar boven kruip om mezelf over je mond te zetten en me dan heerlijk door je tong te laten verwennen?”

Door de stilte die volgt is het nu de beurt aan Lisa om zich ongemakkelijk te voelen.

“Owh, ga ik te ver?”

“Hmm, ik moest even slikken hahaha. Kom maar op met je drijfnatte en druipende spleetje, ik word weer super stijf als ik eraan denk hoe je bovenop me zit, hoe ik me bijna verslik, bijna lig te stikken met jouw heerlijke lijfje op m’n gezicht. Terwijl ik je lig te beffen duw ik rustig m’n duim tussen je billen omhoog, je zal weten dat je door mij verwend wordt. Ik stop niet voordat ik je schokkend en squirtend voel klaarkomen!”

“Lekker geil verhaal! Het doet wel wat voor me schat! Dit hoofdstuk wil ik met je beleven wanneer je weer thuis bent.”

“Ik bel je zodra we hier vertrekken.”

 

– Wordt vervolgd –

 

Geschreven door ARBY

(Afbeelding / logo “Let’s Talk” gemaakt door Shaundell Horton)