Service met een grijns

ZIN is menselijk, ZIN is positief, ZIN is ondersteunend, ZIN is duidelijk, ZIN is bruikbaar, ZIN is er altijd. In onze rubriek ZIN vertellen mensen openhartig over hun ZIN in ZINnigheid en de consequenties die eraan verbonden kunnen zijn. Heb je naar aanleiding van hun verhaal of ervaring een vraag of opmerking, mail dan gerust naar Vlam: info@vlammagazine.nl . Wij hebben er ZIN in!

.

Service met een grijns

Een nieuw Eromotieka verhaal speciaal voor Vlam (vervolg van het vorige verhaal in ZIN)

Na twee heerlijke dagen met Lisa te hebben doorgebracht moet Paul naar Oporto, een leuke zonnige bestemming met een prachtig oud stadshart en imposante bruggen.

Tijdens de briefing, voor de vlucht, kan Paul zijn ogen niet afhouden van Jacqueline, hun fantastische rijpe purser op deze aankomende reis.

Het is niet per se definieerbaar wat er zo aantrekkelijk aan haar is.

Zijn het haar eindeloze benen, haar imposante borsten, haar dominante blik, de perfecte structuur van haar gezicht, of is het haar vakkennis? Als puber heb ik wel eens fantasieën over oudere vrouwen gehad, maar dit natuurlijke wondertje mag me aanlijnen!

Dat er niet veel van Jacquelines informatie over de vlucht bij Paul blijft hangen wordt pijnlijk duidelijk wanneer ze onderweg zijn en zijn collega’s hem herhaaldelijk op het juiste spoor moeten zetten, een issue dat Jacqueline uiteraard niet ontgaat.

“Ik moet straks even met je praten, Paul. Kun je tijd maken als we in het hotel zijn?”

De toon die Jacqueline aanslaat schudt Paul eindelijk wakker uit de dagdroom waarin hij al die tijd al rondzweeft.

Owh, shit ik ben niet heel professioneel bezig geweest geloof ik …

“Euh, ja tuurlijk, zodra ik me opgefrist heb kom ik naar de lobby.”

Gezellig is het niet als Paul aanschuift aan het tafeltje bij Jacqueline in de lobby. Er staat een watertje voor beiden op tafel en voor Jacqueline ligt een map in de huiskleur van de maatschappij.

“Je bent nog in je proeftijd, dan verwacht ik, en het bedrijf, niet dat je de kantjes ervan af loopt en je niet houdt aan de afspraken die we vóór de vlucht hebben gemaakt. Wat je op deze vlucht hebt laten zien was ver beneden elk niveau van wat we van je verwachten. Hoe kon je dat laten gebeuren, is er een reden voor?”

Een reden, jazeker, dat ben jij! Maar ik denk dat ik dat beter voor me kan houden …

“Ja, nou euh, sorry Jacqueline. Ik was inderdaad niet op m’n best vandaag. Er speelden wat dingen door m’n gedachten die me te veel hebben afgeleid, waardoor ik m’n focus en professionaliteit uit het oog heb verloren. Ik ben blij dat je me meteen tot de orde roept, ik zal ervoor zorgen dat je op de terugvlucht de betere, nee de beste kant van me zult zien.”

“Omdat je in je proeftijd zit moet ik een beoordeling over je schrijven, zowel op de heen- als de terugreis. Je hebt behoorlijk wat goed te maken om de beoordeling die nu op papier staat een positieve draai te geven.”

Hey, wacht ’s even. Dit is die Jacqueline waar Lisa haar eerste reis mee heeft gevlogen! Dat kan me misschien nog een beetje redden. Geen idee meer wat Lisa over haar vertelde, maar dat kan nooit heel negatief geweest zijn anders had ik dat zeker onthouden!

“Ik snap het Jacqueline, daar zal ik absoluut voor zorgen. Trouwens, heb je niet een week of twee geleden met Lisa, een meisje van mijn cursus, gevlogen? Zij heeft me over je verteld toen ze terugkwam uit Nice, ze was echt onder de indruk van je!”

Lisa, … die kleine slet die meteen het nest indook met de co-piloot van die vlucht, jazeker herinner ik me die arrogante teef!

“Owh, wat leuk! Ja ik herinner me haar wel. Zij heeft, veel meer dan jij, haar best gedaan dat is een ding wat zeker is! Is zij ‘zomaar’ een meisje van je cursus of is zij ‘jouw’ meisje van de cursus?”

“We zijn nog een beetje voorzichtig, het is lastig om tegelijk aan deze carrière en een relatie te werken, maar dat hoef ik jou niet uit te leggen, denk ik.”

De radertjes in Jacquelines hoofd zijn ondertussen volop gaan draaien. Ze wil graag haar scherpe klauwen diep in Pauls ziel zetten om die ‘schattige’ Lisa even een lesje te leren.

Maar hem gewoon vertellen dat Lisa een slippertje heeft gemaakt is niet genoeg, ik wil ze allebei pakken, maar ik moet wel mezelf buiten schot houden. Hmm, hem kan ik wel aan …

“Lisa heeft zich flink uitgesloofd op haar eerste reisje, geen moeite was haar te veel en een beetje extra service verlenen deed ze graag, dat zou ik van jou ook willen zien.”

De dubbele bodem van haar woorden ontgaan Paul niet. Maar zonder reden durft hij niet zomaar dit gladde ijs op.

“Ik laat je graag zien hoever mijn service gaat, zal ik even een écht drankje, in plaats van water, voor je halen?”

“Verras me maar.”

Als Paul naar de bar loopt voelt hij hoe Jacqueline hem gadeslaat en daarmee verdwijnen alle twijfels voor hem.

Het wordt een feest om deze ultieme vrouw zometeen in bed te hebben!

Na hun drankje wordt Jacqueline aanzienlijk vrijer en zorgt ze ervoor dat het helder is wat ze van Paul verlangt, zonder het expliciet uit te spreken.

“Verzorg je ook de roomservice even? Breng nog maar twee keer hetzelfde, kamer 305, de deur staat open.”

Op dezelfde manier waarop Jacqueline, bij het eerste rondje dat Paul naar de bar liep, naar hem keek zo kijkt hij nu haar na terwijl ze naar de lift loopt. Haar volle vormen zijn perfect in verhouding en adembenemend verpakt in een simpele blouse die uitdagend in haar strakke jeans zit gestoken. Onder die jeans een paar kokette hakjes die haar gracieus sexy verschijning completeren. Haar halflange golvende haren wuiven als een overbodig reclamebord langs haar gezicht als ze zich omdraait in de lift.

Een paar minuten later stapt Paul gewapend met de drankjes diezelfde lift in.

Hoe pak ik dit zometeen aan? Ze is behalve een natte jongensdroom ook mijn baas. Huh, we zullen zo wel zien wie er hier de baas is!

De deur van kamer 305 staat op een kier, Paul loopt naar binnen, sluit de deur en loopt verder de hotelkamer in. Jacqueline is aan het tafeltje gaan zitten en volgt nauwlettend al zijn bewegingen. Tot het moment waarop hij de drankjes op tafel serveert zegt ze niets, daarna kijkt ze hem aan en met haar professionele ‘bossy’ stem zegt ze:

“Dat is nou precies waarom ik niet onder de indruk van je ben. Een drankje uitserveren is zoveel meer dan een glas op tafel zetten. Je laat me niet zien of merken dat je het graag voor me doet en je geeft me zeker niet het gevoel dat ik heel bijzonder ben en dat je met liefde wat extra’s voor me wil doen.”

Okay, dit gaat niet helemaal … herstel helemaal niet, zoals ík het in gedachten had, het gaat zoals zíj het in gedachten heeft! Maar hier kan ik niet meer uitstappen of van weglopen, ze heeft mijn toekomst in handen. Fuck, ze weet precies wat ze doet. Dit kon wel eens een moeizame nacht gaan worden.

“Ik begrijp wat je bedoelt.”

Paul trekt zijn T-shirt uit en biedt Jacqueline opnieuw haar drankje aan, dit keer met een sensuele blik in zijn ogen waarmee hij haar aan blijft kijken.

De beetje valse en tegelijk opgetogen grijns op haar gezicht is een heldere indicatie dat Paul haar bedoeling, althans een deel daarvan, goed inschat.

“Hmm, je hebt een lekker gespierd lijf! Mijn beurt om jou een beverage te serveren.”

Jacqueline houdt zich niet in, voordat Paul het goed en wel doorheeft ligt haar spijkerbroek en slipje naast haar stoel op de grond en trekt ze hem op z’n knieën voor zich. Ze laat zich vervolgens beheerst onderuit zakken en zet haar geschoren kutje voor Pauls gezicht.

Boss lady of niet, het is wél de ravissant mooie Jacqueline die nu haar eindeloze benen om zijn nek heenslaat en daarmee zijn gezicht tegen haar poesje aandrukt.

Paul zet z’n handen onder haar billen en brengt zo haar kutje in een positie waarin zijn tong de meeste ruimte krijgt om haar klitje te verwennen. Hij voelt hoe ze haar benen op zijn rug kruist en hoe zijn hoofd tussen haar spannende dijen gevangen worden genomen. Met haar handen trekt ze haar schaamlippen opzij en met haar dijen begeleidt ze zijn hoofd steeds naar de voor haar meest lekkere plekjes.

Het duurt even voordat beiden in de roes van een echt zinnige stemming komen, maar als haar kutje steeds natter wordt voelt Paul zijn lul steeds steviger in zijn broek klimmen.

Het eerste lekkere kreuntje van Jacqueline helpt Paul verder op weg, hij kronkelt met z’n onderlichaam om zijn paal wat ruimte in zijn broek te kunnen geven terwijl zijn tong steeds heftiger en dieper door het drijfnatte spleetje van Jacqueline tekeergaat.

De zachte korte kreuntjes van Jacqueline gaan over in een langgerekt gekreun dat ze ongecontroleerd afwisselt met heerlijk geile gilletjes totdat het een mix van beide lijkt te worden en Paul haar dijbenen strak tegen zijn hoofd voelt drukken.

Ondanks dat haar zalige dijbenen zijn oren half dichtdrukken hoort hij het opwindende geile gekreun en gegrom dat aangeeft dat die lekkere Jacqueline haar climax beleeft. Dan krijgt ook zijn mond de bevestiging dat Jacqueline in een orgasme zit. Warme golfjes stoten over zijn tong en tegen zijn lippen aan. Haar onderlichaam schokt op en neer als de laatste golven van haar climax door haar lijf deinen.

Langzaam haalt Jacqueline haar benen van Pauls schouders af en bevrijd daarmee ook zijn hoofd. Daarna richt ze zichzelf half op en met een triomfantelijke glimlach op haar gezicht kijkt ze hem aan en zegt:

“Zo serveer je een beverage.”

 

-wordt vervolgd-

 

Geschreven door ARBY

(Afbeelding / logo “Let’s Talk” gemaakt door Shaundell Horton)