Weekend met grote hoogtes …

‘Zal wel lastig zijn om met een handicap iemand te krijgen?’ Die vraag, en vragen als ‘hoe doe je dat dan?’ krijgt Anne vaak. Voor Vlam schrijft ze over seks met een handicap. Het kan ‘gewoon’.

Hoi, ik ben Anne. Ik ben 28 jaar, iets meer dan een meter lang door mijn dwerggroei, psycholoog en seksueel wezen. O ja, én lesbisch. In Vlam schrijf ik over mijn seksleven als klein persoon met een fikse zorgvraag. Dit doe ik om vragen en opmerkingen als ‘hoe doe je dat dan?, kan dat gewoon?, zal wel lastig zijn met een handicap om iemand te krijgen …, wat mooi dat iemand daar doorheen kan kijken’, voor eens en altijd te stoppen. Een geil, vurig, sexy en spannend seksleven inclusief handicap, het kan ‘gewoon’.

Daag taboe, seks met een handicap, ik vertel je hoe

Spannend

Eindelijk weekend. ‘Ons’ weekend. We gaan voor het eerst een nachtje samen weg naar de kust. Het eerste weekend weg is spannend voor ieder koppel, maar in mijn geval schieten extra stressgedachten door mijn hoofd. Zoals: Is het hotel wel écht toegankelijk? Is mijn ‘hulpje’ op tijd? Kan ik voor de deur parkeren? Heb ik mijn opstapje mee?

Onafhankelijke vrouw

Op dit punt van onze relatie wil ik vooral niet laten merken hoe beperkt ik ben. Onafhankelijkheid is sexy. Autonomie is geil. Afhankelijk zijn en hulp nodig hebben om te kunnen plassen, poepen en douchen valt daar niet onder. Niet in mijn wereld. En ik gok dat ik niet de enige ben. Bij mij thuis is alles aangepast op mijn hoogte. Lager dan laag. Ik ben net iets meer dan een meter hoog. Ik lijk zelfredzaam en kan redelijk veel zelf. In een hotel is alles op ‘normale hoogte’. Ik ben dus allesbehalve van normale hoogte. Mijn beperking is in een hotel ineens extra zichtbaar. Alles wat ik niet kan wordt gezien en die ogenschijnlijke onafhankelijke vrouw die ik ben moet ineens vragen om een glaasje water omdat ze, zelfs met opstapje, niet bij de kraan kan. Ik vraag laat in de avond een zetje om op bed te komen omdat deze luxe hotelbedden verrassend genoeg worden geleverd op onmogelijk grote hoogtes.

Eindelijk in bed

Dan liggen we eindelijk in bed. Naast elkaar, onze lippen raken elkaar zacht. “Bedankt voor de leuke dag”, zeg ik tegen haar. Hier, nu, dit moment is mijn lengte ineens geen issue. Het bestaat even niet. “Jij ook bedankt …” zegt ze terug. Ze zoent me hevig en grijpt mijn billen stevig beet. Ze is duidelijk op een missie naar meer. Wanneer ze op me komt liggen met haar slanke lange lijf wil ik mijn hand tussen haar benen laten glijden. Mijn armen zijn te kort, ik kom tot haar navel. Tja, daar is die lengte weer. Ook hier tussen de lakens. Ze duwt mijn handen naast mijn gezicht. Ik duw mijn knie omhoog, precies in haar kruis, waar ik haar toch kan teasen. Ze kreunt en laat een hand los om mijn broek los te maken. Met mijn vrije hand kom ik net bij haar borsten, nog verhuld in een T-shirt en bh. Ik kruip eronder en raak met mijn vingertoppen haar blote huid. Ik wil haar shirt uittrekken, maar kom niet verder dan haar middel. Mijn vingers zijn te kort en te stijf. Ze duwt mijn beide armen weer naast mijn gezicht en gaat op me zitten. Ze heeft de hint begrepen en trekt haar shirt uit.

Ik kijk naar haar mooie figuur

“Plet ik je niet?” vraagt ze glimlachend. Ik schud mijn hoofd en kijk naar haar mooie figuur. Ze trekt mij omhoog, naar zich toe en trekt ook mijn shirt uit. Ze kan me niet loslaten, want dan val ik direct naar achter. Mijn rug is vastgezet met pinnen met verschillende operaties en mijn heup is vernieuwd, waardoor mijn flexibiliteit erg is afgenomen. Het lijkt of ze mijn lichaam als geen ander kent. Ze houdt me met een arm tegen en trekt mijn shirt en bh uit met haar andere hand. Dan laat ze me los, ik stort terug op bed, half naakt. Zij buigt voorover en kust me. Ze trekt mijn knie weer tussen haar benen.
Ze draait op haar rug en trekt ze me op zich. Ik zet me af op haar schouders, dit moet onprettig zijn, maar ze geeft geen kick. Met een arm houd ik me vast, en met de ander streel ik haar bovenlichaam. Ik verlang naar haar onderlichaam, maar daar kom ik alleen met een actieve klim naar beneden.

Uitkleden

Ik kus haar in haar nek en fluister dat ze zich helemaal moet uitkleden. Ik moet het wel letterlijk vragen. Haar eigenhandig uitkleden is geen optie, dat bleek al snel. Ze trekt haar broek uit, haar boxer en als laatste haar bh. Ik kus haar borsten en glijd dan van haar af, van het bed af (wat een sprong, gevaar voor eigen leven, gedreven door passie). Ik trek aan haar benen, als hint dat ze zich naar me toe moet draaien. Ik sta aan de rand van het bed, op mijn knieën is niet nodig, dit is de plek en het moment dat mijn lengte van pas komt. Ze schuift naar de rand van het bed en legt haar benen in mijn nek. Zo kan ik haar bevredigen met mijn mond tot ik haar voel en hoor klaarkomen. En dan, na een geil hoogtepunt met veel geluid, moet ik dat rotbed weer worden ingehesen voor het vervolg van deze vrijpartij …”