Pijn kan fijn zijn

Een dame laten voelen dat alles welkom is kan een ingang zijn tot heerlijke, verdiepende seks. Maar meiden leren van jongs af aan dat volle overgave misschien niet helemaal gepast is. Daarbij leren ze dat ze vooral veel aan de ander moeten denken. Dat het verlangen van de man daarbij ook nog in veel gevallen leidend moet zijn. En dat zij zich dus beter wat meer gedienstig dan vragend kunnen opstellen. Maar mijn ding –­ en ik denk van veel mannen –­ is dat ik vrouwen het meest opwindend vind als ze helemaal zichzelf durven te zijn. Alles van zichzelf durven te laten zien, te onderzoeken en te bevragen. Hun harde kant tonen, geen rekening houden met mij en hun bereidheid om wat nieuws te proberen waar zij zelf zin in hebben. Dat is waar ik van ‘aan’ ga. Maar zo veel openheid gaat niet vanzelf. En als ik erom vraag dan wordt het eerder een last dan een lust. Maar wat wel kan, is de schoonheid uitdagen. Mogelijkheden geven om dingen te voelen die ze eerder niet durfden. Het liefst op een manier dat zij daarin de leiding hebben.

 

Pijn doen is daar een prachtige vorm in. Niet de dame pijn doen. Maar open staan voor het ondergaan van pijn die de dame mij aandoet. Mijn dame heb ik daar wat mee geholpen. En dat beviel heel goed. Ik vroeg haar mij met haar platte hand in het gezicht te slaan om in zichzelf te voelen wat er dan gebeurt. Ik moet eerlijk zijn: het duurde nog een aantal weken voor ze zichzelf toestond dit ook echt aan te gaan. Maar dat moment kwam.

De boys waren bij vrienden logeren en wij hadden de nacht samen. Op bed zittend vertelde ze ietwat verlegen dat ze het wel wilde proberen. Ik kuste haar en ging netjes op mijn knieën op het bed voor haar zitten. Zij ook op haar knieën om de juiste afstand te bepalen vanwaaruit ze mij een tik kon geven. Pets. Een tikje. “Ach schatje, dat voel ik toch niet”, lachte ik wat vrolijk. Haar wangen waren ondertussen roze geworden van het idee dat ze dit echt ging doen. “Oké, oké, dit wil je echt hè? Je gaat niet boos worden als het pijn doet hè, beloofd!” Ik beloofde het en sloot mijn ogen.

 

WAMM, haar hand landde vol op mijn linkerwang. Een ram adrenaline schoot mijn voorhoofd in. Ik opende mijn ogen en ze moest lachen om het enthousiasme dat ze in mijn gezicht zag. “Nog een keer, schatje. Neem je tijd. Ik zeg het wel als het te veel gaat worden.” En zo werd ik die avond met wisselende kracht door mijn dame lieftallig afgeranseld. Soms maakte de klap het gevoel los. Soms de spanning of een klap ging komen, de pijn en angst liet ik door mijn lijf glijden en omarmde ik in een diepe opwinding. Met gloeiende wangen en nadat ik twee keer per ongeluk op mijn oog was geslagen, opende ik mijn ogen om haar te zien. Haar energie was veranderd in die van een leeuwin. Wilde ogen en wild haar, terwijl ze zich klaarmaakte voor een laatste klap. Vol op mijn wang. Ik deinsde achteruit. Ietwat trillend bedankte ik haar. En vroeg of ze even extra lief wilden doen. Ze lachte er wat verlegen om, nestelde zich tegen het hoofdeind en nodigde mij uit mijn hoofd tegen haar borst te leggen terwijl ze mij zachtjes zou gaan aaien.

Het was een heerlijke nieuwe deur naar een prachtig nog opener verhouden.