Snoepwinkel

BDSM werd een optie voor ons toen seks niet meer zo serieus hoefde te zijn. Toen de opwinding, de erectie en de nattigheid niet meer leidend waren. En we seks meer gingen benaderen als speelse ontmoetingen die allerlei gevoelens los mochten maken. Ik herinner mij nog dat mijn ouders vertelden dat ze in hun beginperiode heel veel aan het lachen waren tijdens de seks. Nou is dat weer wat veel van het goeie … Zowel om dat van mijn ouders te horen, als wel het hard lachen. Maar de uitspraak is mij wel altijd bijgebleven. Blijkbaar is seks iets dat niet alleen leuk mag zijn maar ook hilarisch.

Even ter informatie: BDSM staat voor Bondage en Discipline, Dominantie en Submissie, Sadisme en Masochisme, het hele pakket dus.

De ontspanning en meer vrolijkheid toelaten gaven ruimte om ook op andere niveaus te gaan voelen. Het was een opening naar andere sensaties die ook heel fijn kunnen zijn. Voor mij was het een ingang in de BDSM.

Ik associeerde BDSM altijd met pijn, maar dat is maar een van de mogelijkheden. En pijn is vooralsnog niet dat waar ik het meest op losga. Wat ik heerlijk vond was de spanning te voelen van iets stouts. Om mijn meisje nieuwsgierig te zien en nieuwe zaken te proberen. Een beetje pijn is een prijs die ik graag betaal voor het vuur dat in haar ogen verschijnt als ze mij knijpt of in een ongemakkelijke positie parkeert. BDSM was daarvoor altijd iets dat we buiten de deur hielden, omdat we elkaar in het leven juist geen pijn probeerden te doen. Maar BDSM bleek veel meer. Het blijkt een snoepwinkel waar je dagen in kan rondhangen zonder misselijk te worden. Het is geen serie handelingen die je moet uitvoeren, maar een ruimte die je samen in kan gaan, waarin alles er mag zijn. Waar je het gesprek aangaat met elkaar, verbaal en lichamelijk.

 

Opdracht: Welke volgende kleine stappen zou jij willen maken in een iets stouter seksspel met je partner?

Go!

Laat hier je reactie achter.