Opwindende interactie

Ja, ik heb weleens een dickpic ontvangen en nee, ik vind dat niet erg. Sterker nog, ik vind dat eigenlijk best leuk. Vreemd misschien? Ik zal je vertellen hoe het zit. Want out of the blue zo’n foto ontvangen, daar zeg ik ook nee tegen. Maar ik moet eerlijkheidshalve bekennen dat soms de onweerstaanbare behoefte in mij opborrelt om zinnenprikkelend te chatten. En ja, daar zit dan ook weleens beeldmateriaal van mezelf bij. Ik kan het de man in kwestie toch niet kwalijk nemen dat hij – in antwoord op mijn boobpics – zichzelf ook graag wil showen? Dat is toch niet alleen voorbehouden aan vrouwen? Ondanks dat het ook echt listig kan zijn, want ondertussen heeft iedereen helaas al eens van sextortion en andere wanpraktijken gehoord. Maar even los daarvan is online flirten en een stapje meer echt heerlijk. Tenminste, zo ervaar ik dat.

Mogelijk is het voor een vrouw iets makkelijker om zichzelf virtueel een klein beetje (of iets meer) bloot te geven? Ze heeft net iets meer “unique selling points” om te showen. Of misschien komen vrouwelijke rondingen minder in your face dan een foto van alleen een harde pik. Ik bedoel, wie een beetje rondneust op social media komt al gauw de ene mooie vrouw na de andere tegen die zichzelf maar wat graag van verschillende kanten laat zien. Mooie, ronde, volle billen, kleine of juist grote borsten waarvan de tepels door een T-shirtje prikken, om maar wat te noemen. Of ze draagt een slipje waarbij een camel toe te zien is. En ja, daar zitten vrouwen tussen die nog iets meer showen. Gedurfd, gewaagd en – eerlijk is eerlijk – hot om te zien. Neem een pose waarbij een klein stukje van haar schaamlippen zichtbaar is omdat dat net buiten het stukje stof van haar bikini of lingerie piept. Dat doet wat met het mannelijke geslacht, lijkt me.

Trouwens, volgens mij zijn zulke foto’s zijn niet alleen voor mannen bedoeld. Dergelijke plaatjes kunnen ook heel inspirerend zijn om jezelf eens te showen aan je eigen hubby: een pikant tekstberichtje met een bijpassende foto en voor je het weet bedrijf je sexting. En loopt de spanning gedurende de werkdag op en scheur je bij thuiskomst de kleding van elkaars lijf. Althans dat is mijn beeld erbij, ware het niet dat ik geen manlief heb. En vanwege de eventuele gevolgen voor mijn werk kan ik mezelf niet zo pikant op Instagram etaleren als ik zou willen. Want natuurlijk ben ook ik best nieuwsgierig naar wat voor complimentjes ik online zou krijgen.

Maar goed, ik houd het maar bij een DM-etje, waarbij er dus een enkele keer stoute plaatjes over en weer worden gestuurd en wellustig worden ontvangen. Als ik een nieuw lingeriesetje heb, of een leuk bikinietje of een andere outfit waar de erotiek vanaf spat, wil ik dat graag delen. Dus als ik in een erotisch getinte chat ben beland, kan het gebeuren dat ik de man in kwestie daarmee verras. En als ik vervolgens een complimentje krijg is dat natuurlijk leuk. Uiteindelijk gaat het niet alleen om het opwindende gevoel als ik mezelf show, maar ook om de aandacht die ik krijg en juist dat is zo bevredigend.

En dan komt – al chattend over wat ons opwindt, wat we lekker vinden, wat onze fantasietjes zijn – van het een het ander. En dus krijg ik met enige regelmaat zo’n dickpic toegestuurd, maar nooit zonder dat er vooraf gepolst is of hij zijn foto’s naar mij mag sturen. Ook online zijn er heus wel gentlemen te vinden! Doordat we allebei ons lichaam tonen, voelt het als een gelijkwaardig spel. Bovendien heb ik even daarvoor bewust een reactie ontlokt met mijn dirty talk en lichaam, dan is het dus niet zo gek dat ik respons van de betreffende man krijg. Het is een lekkere, opwindende interactie. Niet zozeer vanwege dat plaatje van die stijve, maar wel door het bewijs dat mijn lichaam bij hem (en bij mezelf) iets teweegbrengt. De wetenschap dat hij met zijn pik speelt, geniet van onze heimelijke chat en ja, ook op mij komt door mijn online verschijning, vind ik ontzettend opwindend. Vreemd? You tell me.

 

Geschreven door Jannah