Mijn lievelings-seksspeeltje: de Njoy Pure Wand

Van alle 1250 seksspeeltjes die ik de afgelopen jaren heb getest is er eentje dat ik m’n leven nooit meer kwijt wil. En het mooie van deze toy is: je hoeft hem ook nooit meer kwijt te raken. De Njoy Pure Wand gaat namelijk nooit kapot en gaat dus écht een leven lang mee. Ik grap wel eens ‘Ik neem mijn Njoy Pure Wand mee naar het bejaardentehuis’, maar eigenlijk is het geen grapje. Ik hoop dat ik de rest van mijn leven nog ontzettend vaak en veel kan genieten van deze roestvrijstalen dildo.

Nu snap ik dat je misschien niet echt warm zult lopen van de combinatie ‘roestvrijstaal’ en ‘sekstoy’, want metaal is een materiaal dat je niet snel verwacht tussen de gemiddelde lakens van de gemiddelde slaapkamer. Het roept associaties op van BDSM-spelletjes, zwepen, slaan en pijn en dat terwijl ik deze dildo juist als heel liefdevol zou omschrijven!

 

Genderneutraal

De Njoy Pure Wand heeft een haast iconische status onder sekstoy-testers en ik denk dat iedere sekstoy-tester, of eigenlijk ieder sekstoy-connaisseur, deze dildo in zijn, haar of ‘hen’ top 3 heeft staan. En ja, ik schrijf ‘zijn, haar of hen’, want deze dildo is legendarisch voor alle genders! De grote bol heeft een doorsnede van 38 millimeter en is daarmee perfect voor het stimuleren van de G-spot. De kleinere bol heeft een doorsnede van 25 millimeter en die kun je ook gebruiken voor G-spot-stimulatie, maar eigenlijk is deze ideaal voor het stimuleren van de prostaat.

Door de gebogen banaan-vorm is het heel makkelijk om deze toy zelf zachtjes over je G-spot (of P-spot) te laten bewegen, maar je kunt dit uiteraard ook de ander laten doen. Door het gewicht, de Njoy Pure Wand weegt 680 gram, en het materiaal van de toy word je haast gedwongen om je bewegingen rustig te houden en het gevoel van een metalen bol tegen je, in mijn geval, G-spot is zo ontzettend fijn. Zo goed. Zo perfect.

 

Koud of warm

Ik houd deze dildo altijd even onder een warme kraan voordat ik ‘m ga gebruiken, want zo’n stuk metaal kan behoorlijk koud aanvoelen. Al zijn er ook mensen die juist van die kou houden en ‘m van tevoren juist even in de diepvries leggen. Een perfect speeltje voor ‘temperature play’ dus ook doordat rvs een glad en niet-poreus materiaal is, heb je maar heel weinig glijmiddel nodig.

Voor mij is het spelen met de Njoy Pure Wand een manier om tijdens het vrijen met mezelf of met mijn partner te vertragen. Even niet dat snelle, even geen harde trillingen of wrijving tegen m’n klit of G-spot, even geen haast. Als deze metalen bal langs m’n G-spot glijdt dan word ik vanzelf rustig en ontzettend geil en loom. En mijn orgasmes met de Njoy Pure Wand zijn altijd intens. Ik heb overigens pornofilmpjes gezien waarmee er flink met deze dildo wordt geramd, maar volgens mij ga je dan voorbij aan de essentie van dit speeltje: het subtiel stimuleren van je G-spot (of P-spot).

 

 

Ik hoop dat ik 100 word en dat ik op die leeftijd nog genoeg kracht in m’n handen heb om de Njoy Pure Wand vast te houden!

Hier koop je de Njoy Pure Wand voor € 139,90.

 

Geschreven door Luna     www.climaximaal.nl