Mijn beurt

Een erotisch verhaal over seks na een nare seksuele ervaring, met de bijbehorende triggers. geschreven door Yvanka de Hoop

De geur van je shampoo wordt in vlagen losgelaten door je haar om door mijn neus opgezogen te worden, samen met je heerlijke aftershave die me doet hunkeren om het van je af te likken. We liggen naast elkaar in bed. Jij nog enkel in een onderbroek en ik daarnaast met alleen nog een shirt.

Laten we vanavond rustig beginnen. Je geur, je warmte, je huid, je bos haar op je hoofd, je lippen, je nek en je borsthaar maken me wild. Ik onderdruk mijn geilheid om niet weer over te komen als een “seksverslaafde” en tegelijkertijd uit nieuwsgierigheid of jij ook uit jezelf zin kunt maken in mij, zonder dat ik me aan je opdring. Met kleine beetjes kom ik steeds een stukje dichterbij. Ik schuif en schuif nader tot jou tot ik niet verder kan en dan duw ik mijn lichaam nog dichter tegen je aan. Je warmte is zo fijn. Mijn lichaam past zo goed tegen dat van jou. Sorry. Ik doe mijn best, maar ik kan mijn lusten niet bedwingen. Ik geef je een kusje op je neus in de hoop dat deze kleine affectie tijdelijk mijn lusten vermindert. Ik ben nooit die persoon geweest die maar één stukje van de chocoladereep kan eten. Geen zelfbeheersing, ik wil meer. In plaats van het verlagen van mijn behoefte naar affectie wordt het tien keer zo veel.

Ik vraag je dan maar of ik je mag zoenen. En ja hoor, daar gaat mijn voornemen. Misschien worden de stereotypen nog steeds in mijn hoofd gedrukt. Dat ik als vrouw niet geiler mag zijn dan een man. Dat ik kuis moet zijn. Maar goed, hier zijn we dan. We zoenen en het is heerlijk. Jouw lippen zijn zo zacht en vol. Je maakt ze wat natter door je tong wat toe te voegen in onze mengeling. Je bent supergeil. Ik word supergeil van je. Ik was al geil. Volgens mij ben ik altijd geil. We zoenen hartstochtelijk en ik hoor je zachtjes kreunen, ik merk hoe je ademhaling sneller wordt en ik voel je hart sneller kloppen. Er komt meer beweging, ik ga op je liggen.

Je bent zo mooi. Je haar is sexy. Alles aan jou is sexy. Je vraagt of ik je hand boven je hoofd wil vasthouden, dat vind je geil. Je vindt het leuk om onderdanig te zijn. Je wilt graag gechoked worden. Ik word alleen maar geiler als ik merk dat wat ik doe je nog meer opwindt. Ik pak je andere hand ook en besluit om die ook boven je hoofd neer te leggen en tegelijk je beide handen tegen te houden. Ik probeer je pols over te pakken, zodat jouw twee polsen in één van mijn handen past. Het gaat moeilijk, mijn hand is niet groot genoeg. En dan ineens wordt het zwart.

Alles om me heen verdwijnt en ik zweef terug naar toen. In minder dan een seconde kwam je weer voorbij. Ik zie mezelf liggen door jouw ogen. Ik zie een meisje van 14 onder mij terwijl ze huilt, terwijl ze zich los probeert te maken uit mijn greep. Ik heb haar vast met mijn grote hand waarin haar beide polsen passen. Ze kan geen kant op. Ik zie wat jij zag. Is dit hoe jij de situatie beleefde toen ik daar lag? Ultrageil op mijn onvermogen om te vluchten. En nu doe ik dit zelf bij een ander, voor plezier. Waarbij die wil dat ik hem zo vasthoud. In één seconde komen de trauma’s weer boven van onze relatie. Die ene seconde draagt de pijn en verdriet van zes maanden die me een klap in mijn gezicht geven. En dan val ik stil.

Ik beweeg niet meer, ik denk niet meer. Ik duw de herinneringen en gevoelens weg. Ik ben blank en kijk gevoelloos voor me uit. Onder me hoor ik: ‘gaat het goed met je?’ Ik val neer met mijn hoofd in je nek en begin te huilen.

Het is al tien jaar geleden en nog steeds draag ik het mee. Het verpest deze situatie, waarin ik ongetwijfeld fantastische seks zou hebben. Altijd moet ik nu de controle hebben. En zelfs dat is blijkbaar niet voldoende. De meeste daders zijn zelf slachtoffer geweest. Soms ben ik bang dat ik ook een dader ga worden. Dat ik wil compenseren. Waarin mijn lusten belangrijker zullen zijn dan jouw veiligheid. Jouw wil, jouw grenzen, jouw mening, jouw waardigheid, jij als volledige individu boor ik de grond in.

Wanneer ik jouw dader ben, dan ben ik zelf even geen slachtoffer. Wat een zaligheid. En ik zie mezelf geil worden van deze macht, deze controle in deze fijne positie. Ik ben supergeil, je maakt me onwijs geil met je lichaam en je warmte. Je bent heerlijk vochtig, hier, kijk, zelfs uit je ogen begin je te squirten. Heerlijk zout. Ik zei toch dat je dit wel lekker zou vinden. Laten we jouw zoute druppels gebruiken als glijmiddel om het nog natter en heter te maken. Dat we versmelten in elkaars lichaamssappen. Dit is toch sensationeel. Kom, nog even door. Laten we nog niet stoppen. Ik kan je overhalen, kijk. Laat me nog even sterk zijn. Laat me nog even doorgaan. Laat me vergeten. Laat me je aftuigen. Laat me mijn lusten bevredigen. Nu is het mijn beurt.

 

Geschreven door Yvanka de Hoop

.