Kinky mind, toy forever

Als je aan BDSM denkt, denk je al snel aan zweepjes. Nu schreef ik laatst al dat niet elke kinkster van pijn houdt en daarmee dus ook niet per se van zweepjes. Maar gelukkig zijn er zo ontzettend veel leuke BDSM-toys en die zijn niet allemaal gericht op pijn.

Natuurlijk kan je ook prima aan BDSM doen zonder speciale toys. Als je wel van pijn en slaan houdt, kun je gewoon je hand gebruiken voor een fijne spanking. Of kijk eens in je huis wat er ligt wat je zou kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld een tafeltennisbatje, een spatel of wat wasknijpers. Als je met een kinky mind rondkijkt, vind je vast genoeg bruikbaars. Maar ook kun je natuurlijk spelen met opdrachtjes die je partner moet uitvoeren, een spel dat meer seksueel gericht is of iets met regels en straf. BDSM kun je op allerlei manieren doen. Allemaal leuk vind ik, maar ik hou toch ook wel echt heel erg van BDSM-toys.

 

Slagmateriaal

Zwepen heb je in allerlei soorten en maten.

Floggers zie je veel, dat zijn strokenzwepen. Die kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Bijvoorbeeld van lekker zacht suède, maar ook van hard, dik rubber. Afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid stroken en de breedte van de stroken geeft elke flogger weer een heel ander gevoel. Een zachte flogger met veel stroken voelt een beetje als een massage, vind ik. Perfect om iemand mee op te warmen. Want als je eerst de huid rustig aan warm slaat, gaat het allemaal veel lekkerder voelen en kan de ontvanger vaak ook meer hebben.

Maar naast floggers heb je nog allerlei ander slagmateriaal. Paardrijzweepjes ken je vast wel. Die worden dus niet alleen voor paarden gebruikt. Bullwhips zijn lange, gevlochten zwepen, zoals Indiana Jones ook had. Paddles zijn vaak gemaakt van hout, maar je hebt ze ook van leer of siliconen. Die geven een gevoel dat een beetje in de buurt komt bij het gevoel van spanking met de blote hand. En dit zijn maar een paar voorbeelden, want er zijn nog veel meer soorten slagmateriaal.

Mijn favoriete mep-materiaal is momenteel de Butt Bruiser. Dat is eigenlijk een siliconen bal op een stokje, met handvat. Heel simpel, maar super effectief. De Butt Bruiser geeft een hele doffe, diepe pijn. Die dringt helemaal door tot diep in mijn billen. Of bovenbenen, daar vind ik ‘m ook heel fijn voelen. Sommige mensen houden meer van scherpe pijn, die je bijvoorbeeld van een bullwhip krijgt, maar voor mij persoonlijk is dat pijn die ik nogal moeilijk te verwerken vind. Wat ook best wel weer z’n charmes kan hebben. BDSM zit soms vol tegenstrijdige gevoelens.

 

Bondagemiddelen

Maar natuurlijk is er zoveel meer dan alleen toys om mee te slaan, of geslagen te worden natuurlijk. Er zijn ook allerlei bondagemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan pols- en enkelboeien. Of halsbanden. Er zijn ook speciale sets waarmee je iemand makkelijk aan bed vast kan leggen. Of metalen handboeien, zoals die van de politie. Ik krijg het zelf altijd een beetje warm van dat gevoel van koud staal op mijn huid, en dan dat klikkende geluid als ze dicht gaan.

 

Knevels

En dan de gags. Ik hou van gags. Een gag is iets wat in je mond gaat, om te voorkomen dat je kan praten. Ook gags heb je in allerlei soorten. De meest bekende is denk ik de ballgag. Een siliconen bal met een leren riempje. Simpel en effectief. Niet heel comfortabel voor je kaken, alleen. Maar dat kan ook weer deel van de lol zijn, natuurlijk. Er zijn ook bit-gags, dat is dan in plaats van een bal een staafje, dat is wat liever voor de kaken. Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de Jennings-gag. Een mondspreider, zoals je die heel vroeger bij tandartsen zag. Lekker eng, ik hou ervan!

 

Blinddoeken

Wat een BDSM-spel ook extra spannend kan maken, is een blinddoek. Een fijne blinddoek die goed aansluit, zodat degene die ‘m draagt er ook niet stiekem onderdoor kan spieken. Als je als (beginnende?) dominant even niet meer weet wat je moet doen, pak er een blinddoek bij. Voor degene die ‘m opheeft, is dat best wel spannend. En jij kan even ongezien rondlopen en nadenken over wat je hierna gaat doen.

Dit is nog maar een kleine greep van alle BDSM-toys die er zijn. Toys, toys, toys, ik hou ervan! BDSM voelt voor mij soms toch wel als spelen, maar dan voor volwassenen. En speelgoed maakt dat spelen gewoon extra leuk!

 

Geschreven door TessTesst