KAPPE NOU | Kinky kunst en educatie

Kom je zondag 12 juni naar KAPPE NOU?

KAPPE NOU is hét evenement voor en door mensen uit de BDSM- en LGBTQ+-scene. Een kinky art pop-up en performance: kunst, en je leert er ook nog wat van.

 

Expositie, lezingen en workshops

Zie hoe zo’n 15 kinky kunstenaars seksualiteit, gender en seks beleven. Via hun schilderijen, sculpturen, gedichten, digitale kunst vertellen ze wat voor hen kink is. Open en ‘bloot’, zonder clichés. Een prikkeling voor je ogen, je oren en je emoties.

Er zijn beroemde, bekende en minder bekende kunstenaars. Van Laurent Benaïm, tot relatief onbekende jonge artiesten. Via de kunst laat KAPPE NOU je kennismaken met BDSM, kink, gender en seksualiteit. Hoe prachtig het kan zijn, hoe rauw, goor, ellendig, fijn, romantisch en schitterend. Geen emotie gaan ze uit de weg.

Je kunt ook lezingen en workshops volgen. Therapeuten, seksuologen, ervaringsdeskundigen schetsen hoe kink in de praktijk ervaren wordt, wat het kan zijn en wat ook niet.

Een mooi evenement om mensen te leren kennen, kennis te maken met de kinky podcast, toys, een kunstwerk te kopen of juist even helemaal te ontprikkelen. Benieuwd? Kom dan op 12 juni naar KAPPE NOU!

 

KAPPE NOU

Zondag 12 juni, van 11.00 tot 21.00 uur

RADION | Louwesweg 1 in Amsterdam

Kaarten vanaf 20 euro

Bestel HIER je tickets

.