Interactief feestje

Tess Tesst is de vaste columniste van Vlam die maandelijks vertelt over haar verhalen en ervaringen in de BDSM-wereld.

Na al die lockdowns kunnen we eindelijk weer van alles doen. Zo ook BDSM-feestjes. Ik hou van BDSM-feestjes. Vanilla (niet kinky) uitgaan, dus naar een café of een disco, is nooit echt mijn ding geweest. Maar mijn eerste kinkfeestje vond ik gelijk geweldig. Al was ik van tevoren wel super zenuwachtig, natuurlijk, omdat ik geen idee had wat ik kon verwachten. Maar het bleek zo tof te zijn. Ondertussen zijn bijna al mijn vrienden ook kinksters en die kom ik dan weer tegen op al die leuke feestjes. Helemaal leuk. (Lees hier wat Tess al eens schreef over BDSM-feestjes)

Maar nu er weer van alles mogelijk was, vond ik het ook wel weer eens leuk om zelf een feestje te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Het kostte even wat tijd en moeite, maar dan was daar afgelopen maand toch weer mijn eerste zelfgeorganiseerde feestje, sinds lange tijd. En niet zomaar een feestje, maar een interactief feestje. Normaalgesproken als je naar een BDSM-feestje gaat, ga je niet zomaar random met een andere aanwezige spelen. De meeste mensen die spelen op feestjes, hebben zelf een (speel)partner meegenomen of van tevoren met iemand afgesproken die ook op het feestje aanwezig is. Maar op een interactief feestje is het júíst de bedoeling dat je met andere mensen speelt.

Super leuk, maar ook super spannend. Het was voor mij een aantal jaren geleden dat ik op zo’n soort feestje geweest was. Dit feestje was ook nog eens een level twee feestje. Dat houdt in dat er regels gelden voor alle aanwezige subs. Het klonk allemaal best streng, zo moest je als sub bijvoorbeeld netjes met twee woorden spreken en verplicht boeien dragen. Ik was van tevoren behoorlijk zenuwachtig, maar gelukkig viel het allemaal mee en was de sfeer vooral relaxed.

Nadat iedereen een beetje geacclimatiseerd was, begonnen we met een opwarmspel, waarbij elke sub aan een dominant gekoppeld werd voor een kort spel. Om even in te komen. Nu was dit hele feestje dus mijn eigen idee, maar toen er ineens een dominant voor me stond die ik voor dit feestje nog nooit gezien had, moest ik toch wel even slikken. Na een kort praatje waarin we onze verwachtingen uitspraken en we het over grenzen en wensen hadden, begonnen we ons spel.

Het is altijd even wennen als je voor de eerste keer een BDSM-spel met iemand doet. Laat staan als je die persoon nog helemaal niet kent. Maar toch levert dat ook echt hele toffe ervaringen op. Niet alleen voor mij als sub is dit spannend, maar voor de dominant in kwestie natuurlijk ook. Iedereen wil ook dat de ander een fijne ervaring heeft. Dus dan is het voorzichtig aftasten en goed kijken naar de reacties van de ander. Ik werd er blij van hoe deze dominante dame mij bewerkte met haar cane (dun zweepje) en ik kreeg van haar lieve complimentjes over hoe ik sensueel stond te ‘dansen’ op de klappen van die cane. Na afloop van het spel vertelde deze dominante mij dat ik de eerste vrouwelijke sub was met wie ze ooit gespeeld had. Ze wilde dat wel al jaren, maar het was er nog nooit van gekomen. Gelukkig was het voor ons allebei een hele fijne ervaring. En daarna gingen we ieder weer ons eigen weg. Op zoek naar het volgende spel van de avond.

Zo poetste ik iemands schoenen, kreeg ik naalden in mijn lichaam geprikt en werd ik met allerlei zwepen geslagen. Natuurlijk waren er tussendoor ook hapjes, drankjes en gezellige kletspraatjes. En zo was mijn eerste interactiefeestje toch weer een succes. Op naar de volgende!

 

Geschreven door TessTesst