Hemel van genot

Overdag is hij haar collega. In de avond maakt hij haar seksuele fantasieën waar. Na de wekelijkse vergadering neemt hij Eve mee en waant zij zich in een hemel van genot. Al is hij niet altijd de enige die haar spannende fantasieën tot werkelijkheid tovert … Eve deelt haar avonturen met jou.

Daar lig ik. Naakt, op zijn bed. Mijn lingerie ligt verspreid over zijn slaapkamervloer en het nachtlampje geeft net genoeg licht om in mijn ooghoek ‘zijn kast’ te bewonderen. Hij heeft mij verteld over de inhoud en ik kan niet wachten tot hij bepaalt dat het slotje ervan af mag. Tot ik mag ontdekken welke speeltjes er op mij wachten. Voor nu zal ik geduld moeten hebben, al is dat verdomd lastig. Geduld is niet mijn sterkste kwaliteit.

Hij bindt een blinddoek voor mijn ogen. Het geeft mij een gevoel van verborgenheid, alsof ik op een plek ben waar hij mij niet kan zien. Hem in de ogen aankijken voelt namelijk onwennig. Alsof het niet mag. Alsof we iets doen wat eigenlijk niet kan. Door deze blinddoek leef ik in de illusie dat ik op een plek ben waar hij niet doorheeft dat ik mijn duizenden gedachten de baas probeer te zijn.

Hoe hard ik ook naar zijn lichaam verlang, een lichte twijfel neemt mijn sterke geweten over. Mijn hartslag heeft een snelheid alsof ik zonet een triatlon heb volbracht en ik vraag mijzelf af of dit ooit nog goed gaat komen. Dit moment is gecompliceerder dan ik zou willen. We kunnen nog terug. Het kan. We kunnen ons aankleden, doen alsof dit nooit is gebeurd en elkaar morgen gewoon ‘normaal’ op kantoor ‘goedemorgen’ zeggen …

Op kantoor? Ja, je leest het goed. Want hoe je het zover krijgt dat je in het bed van je collega belandt vraag ik mijzelf ook nog steeds af …

We werken voor hetzelfde bedrijf en tot voor kort zag ik hem puur als zakelijk contact. Al zijn we beiden open minded in de zin van sociaal en een vlotte babbel, nog steeds was het puur werk. Niets meer en niets minder.

Tot we een aantal weken geleden door onze baas samen op pad werden gestuurd en ons gesprek in de auto op de terugweg een hele andere wending kreeg. We spraken over de taboes rond seksualiteit. Want ja, nog steeds hebben we allemaal duizend en een vooroordelen, maar erover praten? Dat doen we niet. “We vinden een xtc-pilletje op zijn tijd ‘kunnen’ en ieder weekend een paar drankjes is ‘de normaalste zaak van de wereld’. Maar als je vertelt dat je af en toe een parenclub bezoekt of swingt, word je raar aangekeken”, waren zijn woorden.

Ik knikte. Ik begreep hem. Dacht er hetzelfde over. Maar, hè? Bedoelde hij nu zichzelf toen hij ‘parenclubs en swingen’ noemde? Ik betrapte mijzelf erop dat ik net als iedereen hard (voor)oordeelde. “Jij?”, zei ik verbaasd. Ik zag hem als een zakelijke, nette man. Een ondernemer die ik ambieer aan de vergadertafel. Schijn bedriegt. Hij is niet netjes en ik evenmin. Ik was uiterst geïnteresseerd en hoewel hij niet het soort man is waar ik normaal gesproken op val, zat ik op het puntje van de stoel. Ik keek naar buiten en weer naar hem. Bomen raasden voorbij. Auto’s haalden ons in of was het nu andersom en haalden wij ze in? Mijn brein kon niet meer helder nadenken want ik was gefocust op maar één ding en dat was hij, mijn collega.

Ik keek vanaf dat moment heel anders naar hem. Hij maakte iets in mij los waardoor ik mij ging afvragen: zou hij dan wel … Zou hij de man zijn die mij kan laten verdwijnen in een moment van pure opwinding? De allereerste man, die mij meeneemt naar een hemel van genot. Zou hij mij wel een orgasme kunnen bezorgen?

Ik kon tijdens deze autorit onmogelijk mijn interesse en aandacht verborgen houden. Ik wilde zijn leventje ontdekken en mij laten meevaren in zijn avonturen. We keken elkaar aan en ik wist genoeg. Met één blik introduceerde hij mij in zijn leven en vanaf dat moment leef ik in een rollercoaster van begeerte en geef ik mij over aan de liefde voor zijn en mijn lust.

De verhalen van Eve worden geschreven onder een pseudoniem. De naam van de schrijfster is bekend bij de redactie. Wil je reageren op haar verhaal of informeren voor een samenwerking? Neem contact op met de redactie van Vlam Magazine.