Loslaten

Overdag is hij haar collega. In de avond maakt hij haar seksuele fantasieën waar. Na de wekelijkse vergadering neemt hij Eve mee en waant ze zich in een hemel van genot. Al is hij niet altijd de enige die spannende fantasieën tot werkelijkheid tovert. Eve deelt haar avonturen maandelijks met jou.

 

Deze man, oftewel mijn mysterieuze collega, is allesbehalve netjes en sinds die avond ambieer ik meer dan alleen zijn zakelijke kunsten. Zeg ik zakelijke? Ik bedoel zalige kunsten. De volgende dag op kantoor kleurden mijn wangen roder dan ze ooit zijn geweest. Hij was in een enorm korte tijd zo veel van mij te weten gekomen. Ik had mij blootgegeven. Letterlijk, en figuurlijk.

Ik had hem eerder die week verteld over mijn issues tussen de lakens. In mijn eerdere relaties of met onenightstands kon ik mij nooit helemaal laten gaan. Ik genoot van seks, en was niet vies van wilde en ongeplande avontuurtjes, maar nog nooit –en ik lieg niet: nog nooit –had een man mij een orgasme gegeven. Trof ik altijd de slechtste minnaars of lag het gewoon aan mij? Ik vermoedde dat het vooral het laatste was.

Mijzelf laten gaan in bed was een lastige opgave. Er was altijd een bewustzijn aanwezig dat mij toe fluisterde dat ik ‘de ander moest pleasen’. Mijn eigen genot duurde te lang om een hoogtepunt te bereiken. Ik gunde mezelf geen tijd en fakete ontelbare orgasmes. Want daarin was ik inmiddels een professional.

Tót ik hem ontmoette. Een aantal dagen voor onze eerste ontmoeting in zijn slaapkamer stelde hij mij gerust. Hij zou mij binnen no timeeen hoogtepunt geven en kon vrouwen met gemak laten squirten. Ik lachte hem uit en nam het niet serieus. Ik vond mezelf te complex en wist dat dit onmogelijk was. Dus liet ik hem in zijn zelfverzekerde waan en vergat ik dat deze man mij in een wereld zou kunnen introduceren waarbij mijn hoogtepunt het hoogtepunt van een vrijpartij zou kunnen zijn.

Tot ik weer in zijn bed lig.

Een sliert van speeksel druipt van zijn mond naar beneden, perfect gericht tussen mijn benen. Met zijn vingers verspreidt hij het spuug over mijn vulva. Ik voel het tintelen en adem rustig in en uit. Ik knijp mijn ogen dicht, maar nog steeds lig ik op zijn bed met mijn blinddoek om. Hij masseert met zijn vinger op mijn intieme plek en langzaam voel ik hem bij mij naar binnen glijden. Eerst een vinger. Daarna twee, en al snel voel ik een derde erbij. Of ik ‘mijn benen omhoog wil tillen’, vraagt hij. Ik gehoorzaam en til mijn billen en benen op. Zijn vingers verdwijnen uit mij en ik schrik op. Hij mag niet stoppen, hij moet in mij blijven. Nog voordat ik er iets over wil zeggen, adem ik rustig uit en voel ik zijn vingers terug in mij. Ze gaan verder en dieper dan mij bekend is. Een onverklaarbaar gevoel krioelt in mijn onderbuik. “Ben je er klaar voor?”, vraagt hij rustig aan mij. Ik weet niet waar ik klaar voor zou moeten zijn, maar knik nieuwsgierig.

Hij glijdt met zijn vingers diep en hard op en neer in mij. Steeds harder. Ik hijg. Alweer borrelt dat onbekende gevoel in mij op. Ik wil iets zeggen maar kan niet praten. Ik weet niet wat mij overkomt en schrik van dit gevoel. Zijn vingers bewegen sneller en sneller. Hij stoot. Hard. Diep in mij. Het voelt alsof ik naar de wc moet. Het is een gek gevoel, maar tegelijkertijd een overheerlijk gevoel. Ik weet niet wat ik ermee moet, maar ik ben te opgewonden en te verward om hierover een beslissing te nemen. Ik probeer mijn gedachten te baas zijn, maar krijg geen grip. Voor het allereerst in mijn hele leven heeft de man de macht over mijn geweten en mijn gevoel. “Als je het gevoel hebt dat je moet plassen, laat het los”, fluistert hij mij toe. Dit had ik nodig. Ik kan ontspannen en laat het gevoel en mijn gedachten los. Ik geef mij over en spetters spuiten op het bed. Wat was dit? Wat voelde ik? Ik tril. Met mijn hand reik ik naar beneden en voel ik een kletsnat bed. Hij kijkt mij aan en knikt. Ik kwam. Ik squirtte. Voor het eerst, het allereerst in mijn hele leven dankzij een man. Deze man.

 

Geschreven door Sien Boonen (journalist en content creative)