De Tinder-date

Kink, Tess Tesst houdt er zo van. Al zo’n 22 jaar is ze actief bezig met BDSM. Voor het grootste deel van die tijd had ze een partner met wie ze aan BDSM deed. Soms was dat een speelpartner (iemand met wie je wat meer casual af en toe een BDSM-spel doet) en soms had ze een Dominant (een D/s-relatie). Als vaste columniste van Vlam vertelt ze hier over haar ervaringen in de BDSM-wereld.

 

De laatste keer schreef ik over mijn D/s-break-up. Daar was ik toch even kapot van. Maar daarna gaat ook het BDSM-leven weer door.

Ik dacht na over mijn BDSM-leven van de afgelopen twee jaar. Ik had superveel toffe dingen meegemaakt, en toch had het me niet gebracht wat ik eigenlijk zocht. Ik vond het tijd om weer te gaan daten en besloot een advertentie te plaatsen. Op FetLife je weet wel, een soort Facebook voor kinksters.

Ondertussen swipte ik heel wat af op de bekende dating-apps. In mijn profiel had ik gezet dat ik van BDSM hou en een dominante man zoek. Ik ontmoette wat mensen, had wat leuke dates, had wat tegenvallende dates. Ondertussen werd me steeds duidelijker wat ik zocht. Ik had blijkbaar zo’n leuk ideaalbeeld in mijn hoofd, waarvan ik zelf ook wel wist dat het niet realistisch was. Ik wilde gewoon een leuke man, zo’n knappe met humor, die genoeg tijd en aandacht zou hebben voor mij. En dat ie ook nog eens superdominant zou zijn, en óók lief.

En toen kwam ik op Tinder een profiel tegen dat gelijk opviel. Bijna swipte ik naar links, maar iets deed me toch nog even verder kijken. Hoe beter ik keek hoe interessanter ik het vond. Dus ik swipte naar rechts en het was een match. Ik stuurde een berichtje en niet veel later kreeg ik een berichtje terug. Al snel stelde hij voor om te bellen. Nou, mij niet bellen, dacht ik. Ik hou helemaal niet van bellen, en zeker niet met een of andere guy van Tinder die ik nog niet eens ken. Een beetje chatten was prima, WhatsApp vond ik ook een goed idee. Maar deze guy had iets. En toen ik een grapje maakte over bellen, belde hij me. Niet opnemen voelde te laf, dus ik deed me iets stoerder voor dan ik me voelde en nam op.

De tijd vloog voorbij. Later die dag belden we nog een keer en een date was daarna snel gemaakt. Helemaal zenuwachtig zat ik in de trein. Normaal ben ik niet zo snel met afspreken, maar dit voelde heel goed. Toen ik hem zag, voelde het meteen vertrouwd en spannend tegelijk. We gingen wat drinken. Zaten net iets te dicht tegen elkaar aan. We liepen buiten in de kou. We zoenden. We maakten een tweede date. Hij leek toch wel erg dicht in de buurt te komen van het ideale plaatje dat ik in mijn hoofd had.

Op BDSM-gebied heb ik al best veel ervaring. Hij wat minder. Dat maakt niks uit, want met ieder persoon is het toch weer zó anders. En hoe leuk is het om samen te ontdekken wat leuk en lekker is? Ik nam wat spulletjes mee naar de date. Een paddle, een blinddoek, polsboeien, een flogger… Gewoon wat dingetjes waarvan ik dacht dat het leuk zou zijn om ermee te spelen.

Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen toen ik aanbelde. In de lift checkte ik snel in de spiegel of ik er nog oké uitzag. Daarna liep ik bij hem binnen. Hij gaf me wat te drinken en even kletsten we op de bank.

“Doe je jurkje uit voor me, Tess.” Ik hoorde hoe hij de woorden zonder twijfel uitsprak. Alsof hij al zeker wist dat ik het zou gaan doen. Hij klonk zo zeker, dat ik gelijk wilde doen wat hij van me vroeg, tot ik bedacht dat ik het eigenlijk helemaal niet durfde. Dan zou ik daar staan, midden in zijn huiskamer, in mijn ondergoed. ‘Wat als hij het niet mooi vindt? Wat als hij MIJ niet mooi vindt?’

Hij herhaalde zijn opdracht. Ik twijfelde nog. Ik wilde doen wat hij zei, maar ik vond het moeilijk. Even voelde ik achter mijn rug, aan het lintje van mijn jurkje. Het zat al vrij los. Ik voelde me onhandig. Ongemakkelijk trok ik aan mijn jurkje. Ik trok het over mijn hoofd en gooide het achter me op de bank.

Hij keek naar me terwijl ik daar stond, in mijn ondergoed. Hij liep om me heen. Ik voelde me onzeker, en tegelijkertijd wond dit me enorm op. Hij had al zijn kleding nog aan, wat mijn naaktheid nog eens benadrukte. “Ik vind je mooi, Tess”, fluisterde hij in mijn oor. Ik bloosde.

We gebruikten niks van de toys die ik had meegenomen. Maar oh my, wat was deze date heet!

Geschreven door TessTesst