Tips bij masturberen

Vaak heeft ieder mens een eigen gewoonte bij masturberen, je weet wat je lekker vindt en dus ga je recht op je doel af. Echter soms is het leuk eens nieuwe dingen uit te proberen of meer variatie aan te brengen in het masturberen, zo hou je seks met jezelf ook leuk en spannend! Daarom hier enkele voorbeelden voor meer afwisseling. Heb jij nou ook een leuke tip? Deel je reactie onder dit bericht en wie weet kunnen we hem meenemen in dit artikel.

Andere plekken

Masturbeer jij vaak op dezelfde plek? In bed, onder de douche of in bad? Probeer het eens op een andere spannende plek. De wc, het washok (op de wasmachine als hij aan staat)! Ergens buiten in de tuin of op het balkon waar men je nét niet kan zien …

Even wachten

Masturberen is heel fijn, daarom doe je het ook zo graag. Maar daag jezelf eens uit. Probeer eens van ritme te wisselen, van snel naar langzaam en andersom. Stop vlak voordat je een orgasme krijgt en beweeg dan weer langzaam verder. Plaag jezelf. Je zal merken dat je een explosiever hoogtepunt bereikt.

Anus
Zowel bij mannen als vrouwen is het gebied rondom de anus heel gevoelig. Het perineum (het stukje tussen de balzak en de anus bij de man, en tussen de vagina en de anus bij de vrouw) wordt echter door weinig mensen meegenomen tijdens de (solo)seks. Het strelen hiervan ervaren veel mensen als prettig. Sommige mensen vinden een volledige anaal stimulatie ook plezierig, met vingers of een speeltje.

Glijden
Gebruik tijdens het masturberen eens een fijne massageolie of een glijmiddel. Dit kan je soloseks een extra dimensie geven. Let er wel op dat je een goede olie of een goed glijmiddel gebruikt. Laat je online of in een erotiekshop voorlichten.

Met twee handen
Vaak gebruiken we maar een van onze beide handen tijdens het masturberen, maar dat is zo jammer! Gebruik beide handen, bijvoorbeeld een om je clitoris te stimuleren en de ander om het perineum te masseren. Of een voor de schacht van de penis en de ander om je ballen te masseren.

Ga op ontdekkingstocht en geniet!

 

Geschreven door redactie VLAM