Jachtseizoen

“Daar zat ik, op handen en knieën in het donker, in de huiskamer van een man die ik al zolang begeerde en vanavond was ik van hem.”
Naomi was helemaal klaar met de seksuele armoede die ze had moeten ontberen in haar laatste relatie. Met haar nieuwe ‘single’-status op zak was het jachtseizoen officieel geopend. Het was bijna zomer, dus dat betekende veel festivals, feestjes en lange avonden.
Op zo’n lange, warme zomeravond had ze hem ontmoet. Simon. De man met de looks en het lichaam van een mister March op een foute kalender. Nummers werden uitgewisseld …

Na meer dan tien onbeantwoorde appjes – ik begon me een beetje zorgen te maken – appte ze me vandaag: Ben je thuis? Moet je zoveel vertellen!

We zijn nog geen halfuur verder of ze staat in de deuropening. De opwinding, het enthousiasme, de geur van seks, maar vooral die afgrijselijke glimlach op haar gezicht verraadt al dat ’t fantastisch geweest moet zijn. We gillen en huggen in de deuropening zonder dat er nog maar een woord is gezegd. Met het openen van de deur komt de warmte naar binnen en dus trek ik haar mee naar ’t balkon waar ’t nog een beetje doorwaait en we wat verkoeling vinden. Ze laat zich vallen op de kussens van het bankje en schopt haar schoenen uit.

Na een paar slokken wijn begint ze te vertellen:
“Aagghh, seks met Simon is altijd goed en hoewel ik dacht ‘het kan niet veel beter worden dan dit’, heeft hij het toch kunnen overtreffen. De geur van deze man drijft me tot waanzin, zijn handen zijn dwingend, groot en sterk en zijn vingers … zijn vingers kennen ieder gevoelig plekje op mijn lichaam en tussen mijn benen.
Op de dansvloer voelde ik dat lekkere lijf al tegen het mijne. De muziek was hard maar toch kon ik hem goed verstaan. Kennelijk wilde hij me nog dichter tegen zich aandrukken en toen ik zijn handen onder mijn jurkje voelde glijden begreep ik waarom. Mijn adem stokte en ik liet hem z’n gang gaan. Met zijn hand onder mijn jurk en zijn vingers tussen mijn benen tikte hij even tegen mijn dij, gebaarde mij mijn benen iets meer uit elkaar te doen. Ik sloot mijn ogen in verlangen naar wat er ging komen.

Hij duwde zijn vingers naar binnen en ik voelde hoe ook zijn lichaam reageerde: ‘Schatje …, wat ben je nat’, fluisterde hij geamuseerd in mijn oor. We zeefden op de muziek, volledig verstrengeld in elkaar.

Hij masseerde mijn clit terwijl hij me bleef vingeren. Mijn benen werden week en ik was bang dat mijn gekreun boven de muziek uit zou komen. In de verte hoorde ik iemand: ‘Hey Simon!’ roepen.
Toen ik mijn ogen opende stond er een man voor Simon vrolijk met een biertje te zwaaien.

Simon ging voor mij staan, liet zijn hand onder mijn jurk vandaan glijden en begroette de man hartelijk. Een goed moment voor mij om even op adem te komen en ik vluchtte richting het toilet. De veroordelende blikken van de andere vrouwen op weg naar het toilet waren killing, terwijl de mannen me likkebaardend nafloten.”

Naomi stopt even met praten, ik zie in haar ogen dat ze alles opnieuw aan het beleven is.
Ze trekt haar jurk iets verder omhoog en met ontblote benen richt ze zich naar de zon. Terwijl ze haar ogen sluit vervolgt ze haar verhaal:

“Ik was het wc-hokje nog niet in of ik kreeg een behoorlijke duw in mijn rug. Simon! Hij sloot de deur en gooide het haakje erop. De opwinding gierde door mijn lijf. En weer was het alsof we helemaal alleen waren. Geen plassende dames naast ons, we hoorden hun gesprekken niet en zagen niet hoe hun make-up even een touch-up kreeg. Alleen wij waren er.
Ik begon zijn broek los te maken. Het was heel duidelijk dat ook hij nog steeds opgewonden was. Mijn hand gleed zijn onderbroek in … mmmm wat was hij heerlijk en hard. Zijn mooie pik paste perfect bij zijn lekkere lijf. Hij kreunde even toen ik ’m in mijn mond nam. Ik was op de wc gaan zitten en Simon duwde zichzelf diep mijn keel binnen.

Met zijn handen stevig om mijn hoofd bepaalde hij het ritme. Diepe, lange halen, ik hoorde hoe hij aan ’t genieten was. Het maakte me nog geiler, ik wilde deze man. Ik duwde mijn vingers bij mezelf naar binnen, sneller en sneller. Ik wilde komen … samen met Simon. Simon trok mijn hoofd naar achter door aan mijn haar te trekken: ‘ik ga dat mondje van je vullen schatje, ben je klaar?’
Met een harde kreun kwam hij klaar in mijn mond. Even dacht ik dat ik zou overgeven, omdat hij zo ver mijn keel in zat. Gelukkig gebeurde dat niet en wist ik ’t goed weg te slikken. Ik herpakte mezelf en likte mijn lippen af terwijl hij me aankeek.

Simon stak zijn hand naar me uit nadat hij zijn broek weer had dichtgemaakt en zei ‘zullen we dan maar?’ Na het openen van de wc-deur namen we ons applaus in ontvangst. Het kon me niet schelen wat ze dachten. Simon is een snoepje en daar mag je best even van genieten.

Eenmaal bij hem thuis aangekomen ging het kussen, strelen en voelen gewoon weer verder. De rits van mijn jurk ging los en hij ontdeed mij van mijn bh. Met zijn handen om mijn borsten en mijn tepels tussen zijn vingers voelde ik dat hij weer opgewonden raakte. Met zijn tong ging hij langs mijn oor. Hij fluisterde: ‘Naomi … je bent zoo lekker …’ Aagghh, ik kon niet meer. Ik wilde me omdraaien om hem ook te kunnen zoenen en proeven, maar hij hield me tegen. ‘Op je knieën’, beval hij. Who was I kidding. Ik wilde dit! En dus gehoorzaamde ik.

Daar zat ik … Simon was me helemaal aan ’t bekijken, rook aan me … Tussen mijn benen, mijn billen. Hij ging achter me staan en zakte door zijn knieën, hij liet zijn hand langs mijn natte kutje glijden en trok mijn string aan de kant, likte me, gulzig en heel uitgebreid. ‘Alsjeblieft, neuk me, ik wil je in me voelen’, smeekte ik. ‘Wat zeg je daar?’, antwoordde Simon. Ik herhaalde het nog eens. Plagend liet hij zijn harde pik langs mijn poesje glijden.

Ruw trok hij me omhoog en zette me tegen de muur. Mijn gezicht tegen de muur gedrukt. Hij gromde bij het zien van mijn minuscule string. Ik duwde mijn billen naar achteren. Simons handen masseerden ze stevig. Hij kneep erin, beet erin en duwde zijn harde pik ertussen. Ik huiverde. Sloot mijn ogen en zette mijn benen iets verder uit elkaar om stabiel te blijven zodat ik zijn stoten beter kon opvangen.

Simon likte z’n vingers en masseerde mijn kontje. Een vinger naar binnen, daarna voorzichtig een tweede. En hoewel dit een nieuwe ervaring voor mij was genoot ik zo intens dat het water me letterlijk in de mond liep. Ik voelde hoe hij zichzelf voorzichtig naar binnen wist de krijgen. Hij hield zijn pik vast, duwde zijn eikel een klein stukje naar binnen en dan er weer uit. Hij gromde weer. Zijn gegrom gaf maakte me nog hitsiger. Hij vond me lekker.

Ik masseerde mijn clit zodat ik  nat bleef. Met een ferme tik tegen mijn billen zei hij: ‘Nog niet schatje …’

‘Auw!’, kreunde ik, weer terug in de realiteit. En wat voor realiteit! Ik stond in de huiskamer van Simon met niet meer dan een string en hakken aan. Simons overhemd hing uit zijn broek. Z’n torso goed zichtbaar. In het maanlicht zag het er nog indrukwekkender uit. We lachten allebei geamuseerd. Een lichtje ging aan en ik kon zien dat de man ook gevoel had voor inrichting.
Een strak ingericht huis met een grote loungebank en een enorme televisie. ‘Ben zo terug’, verontschuldigde hij zich. Ik stond al half voorover gebukt om me te ontdoen van mijn hakken toen Simon alweer terug was en zei: ‘Doe deze maar even aan’, en sloeg zijn overhemd om mijn schouders. En weg was hij weer. Niet veel later kwam hij terug met twee goed gevulde glazen.
Inmiddels had Simon de deur naar de tuin opengezet. Echt verkoeling gaf het niet, maar toch gebaarde hij mij mee naar buiten te gaan. Het was nog warm en klam buiten. Mensen waren langer op door ’t warme weer en velen zochten net als wij de verkoeling van de nacht. ‘Wil je me helpen om deze kaarsen aan te steken?’, vroeg Simon, ‘dan haal ik binnen nog wat te eten.’

Besef van tijd had ik niet meer. Toen ik naar binnen keek herkende ik de grote bank van de foto’s die we naar elkaar gestuurd hadden. Heel gek dat ik nu eindelijk hier was in Simons huis. Het verbaasde me niets dat alles er superstrak en netjes uitzag, want zo was Simon zelf ook.”

Geen keer had ze hem kunnen betrappen op foute sokken of schoenen of dat hij niet lekker rook. Nee, dit was een man die er zelfs na een stevige vrijpartij nog steeds heel appetijtelijk uitzag. Geen haar waar je dat niet wil, verzorgde handen en voeten en een lichaam … uuhh, dat lichaam!

Terwijl  Naomi nog even in gedachten verzonken was, kwam Simon weer terug. Met een dienblad vol lekkernijen. Uit zijn broekzak toverde hij een flesje tevoorschijn.
Hij decoreerde de tuintafel zorgvuldig met zijn meegenomen goedjes en toen hij klaar was wendde hij zich weer tot Naomi. Hij schoof dichterbij en had een verlekkerde blik in zijn ogen. Een langzame, natte sensuele kus volgde. Hij likte haar lippen en zij beet zachtjes in de zijne. Zijn handen gleden langs haar benen naar beneden naar haar voeten. “Deze mogen uit”, onderbrak hij hun kus. Met haar voeten in zijn schoot begon ze plagend met haar tenen zijn kruis te strelen. Hij liet ’t gaan en genoot zichtbaar. Totaal in controle pakte hij haar linkervoet, wreef de olie uit het flesje warm tussen zijn handen en begon haar voet te masseren. Aawh, dat voelde goed, haar tenen, haar wreef en enkels omhoog naar haar kuit. Met gesloten ogen genoot Naomi van zijn aanraking. Hij verstevigde zijn grip toen hij verder omhoogging naar de binnenkant van haar dijen. Zijn handen gleden heerlijk over haar zachte huid. Ze voelde haar bloed stromen naar haar poesje, wat haar nog meer plezier gaf. Ze opende haar ogen. “Blijf me aankijken”, commandeerde Simon. Zijn ademhaling was zwaar en zijn greep op haar lichaam was dwingend. Hij masseerde haar dijen steeds een beetje hoger langs haar liezen en uiteindelijk naar haar schaamlippen. Met een uitgerekte hand pakte hij haar vulva stevig beet terwijl hij twee vingers bij haar naar binnen bracht. Ze kreunde harder. “Kijk me aan”, beval hij opnieuw. Met zijn duim over haar clit duwde hij zijn vingers verder naar binnen. Met zijn andere hand in haar nek bleef hij haar indringend aankijken. Hoe natter ze werd hoe meer hij genoot. Hun gezichten zo dicht bij elkaar dat ze zijn warme adem voelde. “Simon, ik ga komen”, stamelde ze.

Daarop trok hij zijn hand terug en tilde haar met een arm op zijn schoot. Terwijl hij haar borsten likte deed Naomi haar uiterste best om zijn broek uit te krijgen. Simon duwde z’n billen omhoog en zijn broek gleed naar zijn enkels. Gulzig trok hij het overhemd dat hij haar had gegeven omhoog, hij wilde zien hoe ze samen zouden versmelten. Met zijn handen op haar schouders duwde hij Naomi naar beneden en daarmee stootte hij zichzelf naar binnen. Niet zachtjes en teder maar vurig, hard en snel. Tuindeuren gingen dicht en ongegeneerd neukten ze op de tuinbank. Hier was geen ruimte voor schaamte. Ze gingen volledig in elkaar op, likkend, kreunend, genietend. Hijgend, met het zweet tussen hun billen bereikten ze hun hoogtepunt.