Functioneel masturberen

Het is gelukt. Eindelijk. Ik masturbeer sinds 3 weken functioneel.

8 jaar geleden – ik kan het moment helder terug halen – vertelde ik mijn dame dat ik mijn omgang met seks ging veranderen. Dat ik niet langer mijn kostbare zaad zou verspillen en dat ik mijn seksuele energie ging leren omzetten in levensenergie. Dat ik … een multi-orgastische man ging worden.

Ik was die dag naar de winkel geweest en had mij laten inspireren door de achterkant van een boek bij Mail en Female. Trots presenteerde ik het door mij aangeschafte boek: “Seksuele geheimen van de MAN” door Mantak Chia en Douglas Abrams. 250 pagina’s met seksuele wijsheden, plaatjes, wegwijzers en oefeningen.

De weken erna ben ik gaan lezen. Hoofdstuk 1: Je eigen lichaam vormt het bewijs. Hoofdstuk 2: Ken u zelve. En toen hoofdstuk 3: Hoe word je een multi-orgastische man? Prachtig, dat schoot op. En wat bleek … Multi-orgastisch zou ik worden nadat ik de ejaculatie en het orgasme uit elkaar had gehaald. Met het orgasme als het voorportaal van de ejaculatie. Om multi-orgastisch te worden moest ik dus alleen niet meer ejaculeren. Maar wel en vooral ernaartoe werken en op tijd stoppen. Het klonk mij wat gekunsteld, maar ik ging er toch mee aan de slag. Ik las over de kleine hemelse kringloop en het door je hele lijf ademen van je seksuele energie, wat wel weer fijn klonk. De eerste oefening was buikademhaling. Daarna: tot honderd tellen, de stroom stopzetten en de pc-spiertraining. En toen, bij oefening 5, ging het mis.

Bij opdracht 5 moest ik gaan masturberen. 3 keer daags uitgebreid de tijd nemen en mijn dame vertellen dat ik weer naar beneden moest om mijn penis glad te maken met glijmiddel, mijn hele penis, scrotum en perineum met inbegrip van het miljoen-dollar punt, masseren en stimuleren … om daarna met mijn pc-spier mijn prostaat dicht te knijpen en mijn ejaculatie binnen te houden.

Nu praat ik tegenwoordig wat makkelijker over seks. Maar 8 jaar geleden was dit zo op tafel leggen om vervolgens 15 minuten in de badkamer te gaan staan trekken niet iets waar ik mij iets bij kon voorstellen. Daarbij dook het boek meteen in grote woorden en diepe betekenis.

En zo verdween het boek na een paar weken in de boekenkast in de woonkamer. Om mij daarna 8 jaar lang aan te staren. Mij herinnerend aan de gebroken beloften die ik die die dag bij thuiskomst had gemaakt.

Maar twee weken geleden heb ik dan toch eindelijk mijn eerste serieuze stappen gemaakt naar mijn multi-orgastische toekomst. Ik heb het multi-orgastische-man-light-boek gelezen: Alleen voor mannen (meervoudig orgasme, de handleiding) van Marleen Janssens en Jos Goosens. In een nacht heb ik het van kaft tot kaft verslonden. Nu is het boek wel erg gericht op mannen-mannen met interesse voor auto’s, lekkere wijven en stoere verhalen. Maar het was ook wel heel easy. Rustig aan … Week op week af … Twee keer per dag met jezelf aan de slag. Drie keer naar een bijna hoogtepunt masturberen terwijl je naar iets wits kijkt, en daarna met negen ademhalingen en een staartbeenbeweging je opwinding door je lijf ademen. En ja, dat ben ik dus gaan doen.

Ik ben dus ook al een paar weken mijn zaad niet meer door het doucheputje aan het spoelen. En dat voelt eigenlijk best goed. Omdat ik op weg ben om Multi-Orgastisch te worden, … omdat ik eindelijk mijn belofte aan het inlossen ben. Maar ook, en misschien wel het meest, omdat ik merk hoezeer we nu op een ander punt zijn. Dat ik nu vrolijk mijn dame toeroep dat ik ga masturberen. En dat zij rustig lezend in haar eigen boek niet eens meer opkijkt als ze terugroept dat dat klinkt als een heel fijn plan.

 

Multi orgastisch worden is misschien wel veel gevraagd. Maar een week niet klaarkomen … dat moet voor iedereen te doen zijn.

👉 Daag jezelf deze week eens uit om je kostbare zaad aan het eind van je masturbatiefeestje niet te laten vloeien!