Wild Card: nieuwe erotische film van Jennifer Lyon Bell

De nieuwe charmante, spannende en ethisch gemaakte erotische film van Blue Artichoke Films

Blue Artichoke Films kondigt met trots deze exclusieve, de nieuwe film release Wild Card aan.

Wild Card is een speels, geïmproviseerd en intrigerend kaartspel. In een kamer zijn verschillende speelkaarten verborgen waarop verrassende, niet-seksuele lichaamsdelen worden genoemd, zoals ‘elleboog’. Bishop Black en Kali Sudhra, geïnspireerd door hun onmiskenbare aantrekkingskracht en het mysterieuze kaartspel, genieten van een zintuiglijke verkenning terwijl de spanning tussen hen oploopt. Hun experimenten worden steeds gewaagder en al snel kunnen ze het niet laten om elkaar op verschillende manieren steeds gedurfder te verleiden. Dit expliciete spel van ontdekking en plezier zit vol warmte, humor en sterke chemie.

Jennifer Lyon Bell

Regisseur/producent (en oprichter van Blue Artichoke Films) Jennifer Lyon Bell: “Ik wilde de beleving van echte seks vastleggen: elk moment een verrassing, niet precies wetend wat er nog staat te gebeuren. Door dit simpele kaartspel verrasten Kali en Bishop zichzelf en elkaar met hun erotische creativiteit, vormen van communicatie, en op welke manieren dit hun verlangen doet groeien”.

 

Ethiek

Blue Artichoke Films heeft zich altijd ingezet voor het maken van ethische, eerlijke, met aandacht gemaakte erotische films. Regisseur Jennifer Bell organiseert haar filmproces rondom het comfort en de veiligheid van haar performers. Zo maakt ze het mogelijk om in samenspraak te bepalen met welke mede-performers ze werken. Jennifer creëert vaak filmconcepten die specifiek voor bepaalde performers zijn geregisseerd.

In een tijd waarin pornosites met veel gestolen content (zoals Pornhub) de industrie hebben gemonopoliseerd, zonder zich daarbij zorgen te maken over persoonlijke toestemming en beeldrechten, zoeken kijkers naar alternatieve opties die opwindend zijn én ethisch geproduceerd. Blue Artichoke Films is een platform met expliciete erotische films, educatieve en sexy evenementen zoals workshops en speelfeesten, en seks-positieve blogposts – en dat alles ethisch geproduceerd!

 

Missie

De nieuwe releaseWild Card overstijgt de verwachtingen van wat een erotische film kan zijn, en komt overeen met de visie van Blue Artichoke Films: “Seks is de mooie, vreemde, rommelige, fascinerende, plezierige en opwindende kracht van de natuur.” Blue Artichoke Films staat bekend om het maken van artistieke, creatieve erotische films die seksualiteit op een emotioneel realistische manier laten zien. De films winnen prijzen van zowel arthouse filmfestivals als erotische filmfestivals. Wild Card is exclusief verkrijgbaar via het Blue Artichoke Films-platform

Wild Card

 

Giftcard

Samen met Jennifer heeft Vlam afgesproken dat wij een Giftcard van € 50,- mogen weggeven aan één van onze lezers die interesse heeft in de films van Blue Artichoke Films. Stuur ons een berichtje via de mail (info@vlammagazine.nl) of op de socials als je deze giftcard wilt hebben en dan loten we over twee weken wie deze gewonnen heeft.

 

Nog een cadeautje

Vlam mag dan nog een tof cadeautje aanbieden en dat is voor ALLE lezers. Je kunt iets aanschaffen via de webiste van Blue Artichoke Films en dan kun je met de code VLAM10JAN een korting van 10% krijgen op je aankoop. Deze komt dan in het winkelwagentje en bij het afrekenen, is er een ruimte voor “kortingscode”. Je vult VLAM10JAN in en er zal 10% afgaan. Deze korting is geldig tot en met eind januari.

 

 

Geschreven door Jeroen Hindriks (redactie Vlam) in samenwerking met Jennifer Lyon Bell (van Blue Artichoke Films)