Partners

Hieronder vindt je een overzicht van de partners met wie Vlam nauw samenwerkt.

Mocht je ook partner willen worden stuur gerust een mail.

Het doel van Stichting Seksueel Welzijn Nederland (SWN)  is het bevorderen van seksueel welzijn, door stevig in te zetten op seksuele gelijkheid. Mannen komen niet van Mars en vrouwen niet van Venus, we zijn in seksueel opzicht vooral gelijk. Stereotype opvattingen over wat seksueel ‘hoort’ als je vrouw bent of als je man bent belemmeren het seksuele plezier van vrouwen, maar ook van mannen. SWN wil onderzoek naar plezierige seks bevorderen, informeren over wat we al weten en plezier-belemmerende ideeën over seks veranderen. Dit wordt volledig door Vlam onderschreven en daarom werken we op verschillende terreinen samen, zoals in delen van informatie, samenwerken in activiteiten en elkaar versterken in naar buiten treden.

Sinds 53 jaar is Christine le Duc hét merk dat taboe’s doorbreekt voor het normaliseren van seksueel genot. Ze maken alle onderwerpen bespreekbaar en geven een podium aan nieuwe initiatieven die ze in dit kader graag ondersteunen. Ook houden ze je op de hoogte van de laatste trends en kun je de meest intieme verhalen of tips vinden voor een leuker seksleven, waarbij de ‘sexual empowerment’ van vrouwen centraal staat. Live your fantasy en ontdek Club le Duc.

Het Centrum Seksueel Geweld (CSG) is er voor iedereen die kortgeleden te maken heeft gehad met seksueel geweld. Je kunt veilig en anoniem contact zoeken met ons. Als je wilt, zorgt het CSG ervoor dat er artsen, verpleegkundigen, psychologen, politie of andere hulpverleners worden ingeschakeld. Het CSG staat 24/7 voor jou klaar om jou de hulp te bieden die je nodig hebt. Bel gratis 0800 0188 of chat via de website, en kan allemaal anoniem.

FABRIEK69 wil relaties, intimiteit, seksualiteit, kindermishandeling, seksueel en huiselijk geweld  binnen onderwijs, zorg en welzijn zichtbaar en bespreekbaar maken. Hiervoor bundelt FABRIEK69 de krachten, kwaliteiten, kennis en ervaringen van verschillende professionals uit het werkveld. Ieder mens heeft recht op beleving van relaties, intimiteit en seksualiteit . Internationaal zijn seksuele en reproductieve rechten vastgelegd in verdragen die door de meeste landen zijn ondertekend. Deze rechten sluiten aan op de fundamentele en universele rechten van de mens, ongeacht leeftijd en beperking. FABRIEK69 heeft oog voor de risico’s met betrekking tot relaties intimiteit en seksualiteit  Het uitgangspunt en de focus ligt op de seksuele gezondheid van mensen.

Juttu Coaching is van Annette Burgers. Zij heeft de afgelopen jaren als coach met veel mensen mogen werken. Altijd vanuit de gedachte: wat gaat goed en wat kan/wil je anders/beter? Of wat willen jullie samen beter? Haar motto is: “Stay open to change and keep improving your relationship”. Dat haar logo ook weer. De driehoek staat voor geestelijk inzicht, meester van je lot zijn en transformatie. Kortom: openstaan voor verandering en verbetering. Om samen aan de slag te gaan, vind Annette het belangrijk dat er een “klik” is. Ze werkt dan ook het liefst vanuit een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Naast coaching maakt Annette ook eer succesvol beluisterde podcast series over liefde, intimiteit, relaties en seksualiteit. Ze heeft al veel professionals en “gewone” mensen voor de microfoon gehad. Beluister ze HIER

Seksuologen met Twee zijn Anne Siemons en Leila Lambrechts. Zoals in de naam te lezen valt zijn zij twee seksuologen. Ze hebben beide de Master Seksuologie aan de KU Leuven afgerond. Door de inzet van social media willen zij taboes doorbreken rondom seksualiteit, intimiteit en relaties. De missie van Seksuologen met Twee is taboes rondom seksualiteit de wereld uit helpen en het gesprek hier rond te openen. Via hun Insta, onder dezelfde naam, proberen ze op een laagdrempelige wijze met een tikkeltje humor, een wetenschappelijke achtergrond en een eerlijke visie, deze taboes te breken en/of bespreekbaar te maken. Ook beantwoorden ze vragen rondom seksualiteit, intimiteit en relaties. Verder zijn Anne en Leila regelmatig te vinden op andere (sociale) media kanalen, zoals radio, tv en blogs of events.

Voor Vlam schrijven Seksuologen met Twee de online rubriek “Feiten & Fabels” en zo nu en dan grotere artikel voor het geprinte magazine of voor op de website